Xtreme Tattoo Ink - 24 Colour Complementary Set 24x30ml.

  • Марка: XTreme Tattoo INK
  • Кат. номер: XTREME-COLOR-SET-24X30

Включени цветове в комплекта:
Azure, Bloody Orange, Blue Lagoon, Blueberry, Bright Yellow, Burnt Orange, Caliente, Cappuccino, Dragon's Blood, Gold Mine, Grape Juice, Highlighter Yellow, Magenta, Manatee, Marina Bay, Martini Olive, Mint Green, Oat Straw, Palm Desert Tan, Penny, Purple Haze, Scarlet Red, Super Nova, Vine Green

XTREME INK
Благодарение на огромния опит в проектирането и производството на пигменти за татуировки, Xtreme произвежда мастила с превъзходно качество, които са по-безопасни за потребителя и околната среда. Xtreme Ink е разработено в съответствие с най-новите регламенти REACH на Европейския съюз.

СЪВМЕСТИМА С REACH ФОРМУЛА
Мисията на Xtreme Ink е проста: направете всичко възможно, за да подобрите обхвата, ефективността и безопасността на индустрията за татуировки.

XTREME INK – НИЕ КАРАМЕ МАСТИЛОТО ДА ПРАВИ ПОВЕЧЕ
Мастилата за татуировки Xtreme се доставят без петна, което означава, че техният вискозитет позволява разпръскването от всяка стандартна машина за татуиране да навлезе в кожата гладко и ефективно. В резултат на това татуировките, направени с Xtreme, заздравяват много по-бързо от другите пигменти на пазара. Цветовете Xtreme Ink са проектирани да предоставят широка гама от тонални стойности, но също така са чудесни за смесване за още по-нататъшно изследване на цветовете. Освен това те са веган и не са тествани върху животни.

984,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 984,00 лв.
Моля, изберете: