Xtreme Tattoo Ink - 12 Color Basic Set 12x30ml.

  • Марка: XTreme Tattoo INK
  • Кат. номер: XTREME-BASIC-SET-12X30

Включени цветове в комплекта:
Extra Black, Ferrari Red, Maximum Orange, Pretty Pink, Purplicious, Extra White, Pure Brown, Sunburst, Lime Green, Jade Green, Light Blue, Midnight Blue

XTREME INK
Благодарение на огромния опит в проектирането и производството на пигменти за татуировки, Xtreme произвежда мастила с превъзходно качество, които са по-безопасни за потребителя и околната среда. Xtreme Ink е разработено в съответствие с най-новите регламенти REACH на Европейския съюз.

СЪВМЕСТИМА С REACH ФОРМУЛА
Мисията на Xtreme Ink е проста: направете всичко възможно, за да подобрите обхвата, ефективността и безопасността на индустрията за татуировки.

XTREME INK – НИЕ КАРАМЕ МАСТИЛОТО ДА ПРАВИ ПОВЕЧЕ
Мастилата за татуировки Xtreme се доставят без петна, което означава, че техният вискозитет позволява разпръскването от всяка стандартна машина за татуиране да навлезе в кожата гладко и ефективно. В резултат на това татуировките, направени с Xtreme, заздравяват много по-бързо от другите пигменти на пазара. Цветовете Xtreme Ink са проектирани да предоставят широка гама от тонални стойности, но също така са чудесни за смесване за още по-нататъшно изследване на цветовете. Освен това те са веган и не са тествани върху животни.

492,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 492,00 лв.
Моля, изберете: