UV Sterilizer for Tattoo Machines - UV Стерилизатор за Пен машини

  • Кат. номер: UV-STERILIZER-TATTOO-PENS

Благодарение на озонирането и UV лампата, поставена в горната част на стерилизатора, е възможно моментално да дезинфекцирате Pen машини за татуиране и нейните аксесоари. Освен това има възможност за отделяне на лампата, което позволява и ръчна дезинфекция.

Времето за стерилизация е само 6 минути, което прави процеса бърз и ефективен. На екрана на стерилизатора се появява 360-секундно обратно броене, което показва оставащото време. Когато цикълът приключи, стерилизаторът автоматично се изключва, осигурявайки не само ефективна дезинфекция, но и спестяване на енергия. Стерилизаторът трябва да се държи хоризонтално, за да работи правилно, отварянето на капака или накланянето на лампата ще спре процеса.

UV стерилизаторът е не само гаранция за безопасност, но и удобен и лесен за използване инструмент, който се интегрира безпроблемно в ежедневната практика на студиото за татуировки. Опцията за спиране на устройството също ви позволява да регулирате времето за стерилизация, за да отговаря на вашите индивидуални нужди.

Почистване: Не почиствайте директно под вода. Избършете с мокра кърпа.

Размери: 235*131*80 мм

Тегло: 365 гр

Включено:

UV стерилизатор
USB тип A кабел

89,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 89,00 лв.
Моля, изберете: