UNISTAR NEBULA™ Liquid Anaesthetic Soap 1l.

  • Кат. номер: UNISTAR-NEBULA-SOAP-100

ЗА ИЗПЛАКВАНЕ НА ТАТУИРАНАТА КОЖА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕСА НА ТАТУИРАНЕ.

Nebula™ перфектно почиства кожата от кръв, остатъци от мастило и серум, образувани по време на татуиране. След изплакване оставя кожата идеално почистена, овлажнена и освежена, оставяйки приятен охлаждащ ефект върху кожата.

ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА НА КОЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ТАТУИРАНЕ

Антиоксидантните свойства на нашия сапун помагат за защита на кожата от свободните радикали. Съдържащите се антиоксиданти имат овлажняващ и подхранващ ефект върху кожата, поддържайки нейната естествена защитна бариера. Измиването на татуирана кожа със сапун Nebula ще помогне да се запази нейната еластичност и стегнатост. Сапунът има противовъзпалителни свойства, особено важни при възпаления, възникващи по време на татуиране.
СТРАХОТЕН АРОМАТ И ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКАТА

Супер свеж аромат на касис и мента е отличителният белег на нашия сапун. Ароматните съставки правят измиването на кожата приятно и освежаващо изживяване. Ароматите имат способността да влияят на настроенията и емоциите. Сапунът с приятен, релаксиращ аромат може да помогне за намаляване на стреса, подобряване на настроението и усещането за цялостно удоволствие по време на татуиране, като намали стреса и болката на клиента.
Състав: Aqua, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, каприлоил/капроил метил глюкамид, лауроил/миристоил метил глюкамид, пропилей гликол, метил диизопропил пропионамид, евгенол, парфюм, масло от семена на Carthamus Tinctorius, екстракт от цветя/листа/стъбла на Spilanthes Acmella, Astragalus Membranace нас Екстракт от корен, убихинон, бензалкониев хлорид, екстракт от кълнове на Helianthus Annuus (слънчоглед), токоферол, глицерин, лецитин, феноксиетанол, C.I. 14720, C.I. 42090, C.I. 28440, натриев хлорид.

47,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 47,00 лв.
Моля, изберете: