UNISTAR NEBULA™ Foam Anaesthetic 200ml.

  • Кат. номер: UNISTAR-NEBULA-FOAM-200

ЗА ИЗПЛАКВАНЕ НА ТАТУИРАНАТА КОЖА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕСА НА ТАТУИРАНЕ.

Nebula™ перфектно почиства кожата от кръв, остатъци от мастило и серум, образувани по време на татуиране. След изплакване оставя кожата идеално почистена, овлажнена и освежена, оставяйки приятен охлаждащ ефект върху кожата.
ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА НА КОЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ТАТУИРАНЕ

Антиоксидантните свойства на нашата пяна помагат за защита на кожата от свободните радикали. Съдържащите се антиоксиданти имат овлажняващ и подхранващ ефект върху кожата, поддържайки нейната естествена защитна бариера. Измиването на татуирана кожа с пяна Nebula ще помогне да се запази нейната еластичност и стегнатост. Пяната има противовъзпалителни свойства, особено важни при възпаления, възникващи по време на татуиране.
СТРАХОТЕН АРОМАТ И ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКАТА

Супер свеж аромат на касис и мента е отличителният белег на нашата пяна. Ароматните съставки правят измиването на кожата приятно и освежаващо изживяване. Ароматите имат способността да влияят на настроенията и емоциите. Пяната с приятен, релаксиращ аромат може да помогне за намаляване на стреса, подобряване на настроението и усещането за цялостно удоволствие по време на татуиране, като намалява стреса и болката на клиента.

съставки: Aqua, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, каприлоил/капроил метил глюкамид, лауроил/миристоил метил глюкамид, пропилей гликол, метил диизопропил пропионамид, евгенол, парфюм, масло от семена на Carthamus Tinctorius, екстракт от цветя/листа/стъбла на Spilanthes Acmella, Astragalus Membranaceus Екстракт от корен, убихинон, кокамидопропил бетаин, бензалкониев хлорид, екстракт от кълнове на Helianthus Annuus (слънчоглед), токоферол, глицерин, лецитин, феноксиетанол, C.I. 14720, C.I. 42090, C.I. 28440, натриев хлорид.

33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: