Union Black Dynamic Tattoo Ink - 30ml.

  • Марка: Viking By Dynamic Tattoo Ink
  • Кат. номер: DYNAMIC-UNION-BLK-30

Union Black Viking By Dynamic Tattoo Ink - бутилка от 30 ml.
Съвместим с REACH за употреба в цяла Европа и извън нея. Всички мастила за татуировки Viking от Dynamic Color и Union Black са изпълнили или надвишили всички разпоредби, определени от REACH

Вегански и никога не тествани върху животни: Продуктите на Dynamic Color не съдържат животински продукти и никога не са тествани върху космати приятели. Нашите мастила за татуировки са безопасни за кожата, по-добри за околната среда и в крайна сметка предпочитани за цялостното ви здраве.

Предварително диспергирани мастила с професионално качество: Viking от Dynamic Color Range осигурява първокачествено мастило за татуировки с най-впечатляващото съдържание на пигмент в бизнеса. Известни с плавния си поток, нашите мастила са изправени пред предизвикателството на всяко парче - от прецизна детайлна работа до очертаване или засенчване.

Автентични и хигиенични: Ние сме наясно с големия обем измамни продукти на пазара, поради което всички мастила за татуировки Viking от Dynamic Color пристигат в кристално чисти PET бутилки с холографски етикет, украсен с покритие против фалшифициране на логото Dynamic Color. Дори нашите топлинни уплътнения, които осигуряват вашия стерилизиран продукт, притежават печата на одобрение Dynamic Color.

Надеждно изцеление: Кажете сбогом на упорити лечебни процеси или нещастни клиенти. Мастилата за татуировки Viking от Dynamic Color се нанасят гладко и заздравяват живо за забележимо ярки резултати, които могат да издържат изпитанието на времето.

Смели, ярки, дълготрайни цветове: Всеки художник заслужава висококачествено мастило за татуировки. Предлагат се в разширена гама от 30 цвята, нашите мастила с висок пигмент могат да се смесват, за да създадете ваши собствени персонализирани смеси. С мастилото за татуировки Viking by Dynamic Color на иглата, единственото ограничение е вашето собствено въображение.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: