Tattoo Soothe Topical Gel (30ml.)

  • Кат. номер: TATTOO-SMOOTHE-30

Продуктът се предлага на крайни клиенти само с предварително заплащане по банков път !

Регистрирани студия, тату артисти и козметични салони могат да поръчват свободно.

Tattoo Soothe Topical Gel (30ml.)

Tattoo Soothe локален анестетичен гел може да се използва ПО ВРЕМЕ на процедурата. Този специално формулиран обезболяващ продукт е предназначен да осигури по-бърз обезболяващ ефект от повечето други локални анестезиращи гелове. Състои се от 5% лидокаин, 2% тетракаин и 0,02% епинефрин, който действа само за 90 секунди, за да помогне за обезболяване на зоната на процедурата. Може да се използва за бодиарт и козметични процедури за татуиране. Така че, ако имате нужда от продукт, на който можете да разчитате, за да поддържате клиента си в по-комфортно състояние, Tattoo Soothe Anesthetic Gel е решението!!

Указания: Нанесете тънък слой Tattoo Soothe локален анестетичен гел върху зоната, върху която работите, и изчакайте приблизително 90 СЕКУНДИ за най-доброто обезболяващо действие. Докато продължавате да работите, повторете процеса, ако е необходимо.

Tattoo Soothe Topical Gel се използва за облекчаване на болка, подуване и кървене от процедури, които многократно проникват в кожата. Има бърза, бързодействаща формула. Така че, ако имате нужда от продукт, на който можете да разчитате, за да поддържате клиента си в по-удобно състояние, „Tattoo Soothe“ е решението. Може да се използва за татуиране, козметични процедури, перманентен грим и др.

110,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 110,00 лв.
Моля, изберете: