Stigma Rotary® Hyper V4

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIGMA-HYPER-V4

Следвайки предшествениците си, гамата Stigma Hyper са били едни от най-продаваните машини за татуировки на всички времена!

Stigma-Rotary® Hyper V4 е гъвкава и универсална хибридна машина за татуиране. Благодарение на универсалната си винтова връзка, Hyper V4 може да се използва заедно с картридж ръкохватки от всички големи марки, както и с ръкохватки за стандартни татуировъчни игли. Не са необходими допълнителни принадлежности, за да се извлечете максимума от вашата машина: Hyper V4 идва с регулируема дължина на хода и дава, като дължината на хода се регулира чрез завъртане на фиксирания мотор, докато датчикът може да се настрои със специален винт, разположен горе плъзгача. Дължината и дължината на удара също могат да бъдат регулирани независимо, което означава, че можете да настроите машината си така, че да съответства на стила ви. 6-ватовият швейцарски мотор на Hyper V4, идва с нов и подобрен диаметър на вала 2 мм, осигуряващ надеждност и гладко движение.

Основни функции
Тип машина: Хибридна роторна машина, задвижваща стандартни и картридж игли
Винтове: Универсална винтова връзка, съвместимо със стандартни ръкохватки и картридж ръкохватки
Мотор: 6 вата швейцарски произведен с 2 мм вал и 2 предварително заредени сачмени лагери
Изпълнение: Напълно регулируемо оптимално за всички цели

Мекота: регулируема от супер мека до твърда твърда
Дължина на хода: регулируема от 3 - 4 мм
Връзка: Позлатена RCA букса за захранване

Тегло: 98 грама

  • По изискване на производителя сервизно обслужване на продуктите на "Stigma Rotary Machines" се извършва единствено и само от тях. Ние като дистрибутори нямаме право на никакви ремонтни дейности. При проблем с този продукт трябва да бъде изпратен в Гърция като следвате препоръките на производителя. За целта последвайте линка: 
  • http://www.stigma-rotary-tattoo.com/support/
1 128,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 128,00 лв.
Моля, изберете: