Stigma-Rotary® Advanced Needle Cartridges - Straight Magnum

  • Марка: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Кат. номер: STIGMA-CART

10броя/кутия

Срок на стерилност на опаковката 08/19

Забележка: Stigma Cartridges са картридж игли със собствен стандарт. Съвместими единствено със Stigma Sprear, Stigma Stylish, Stigma Ray или Stigma Grips.

Картридж иглите на Stigma са проектирани с оглед на безопасността. Те са снабдени с външна уплътнителна капачка, за да предотвратят изтичането на боя до ръкохватката и машината. Когато е свързан със захват Stigma, това образува двойно уплътнение, така че картриджът напълно се захваща с ръкохватката на свързващото място. Дизайнът на капачето предотвратява пръскането на мастило / кръв над страните на картриджа.

Външната уплътнителна капачка също осигурява друго ключово предимство. Благодарение на дебелината и еластичността на гумения материал, от който е изработена, външната уплътняваща капачка действа и като овлажняваща система. Това е оптимално не само за светлосенки, но и за контур. Изработването на сенките става по-гладко и линиите стават по-отчетливи, подобрявайки вашето татуироващо преживяване.

Всички тези предимства правят тези картриджи по-безопасни от всякога, за да можете да се концентрирате ясно върху татуирането!

Основни функции
Просто включете и завъртете на желания ъгъл
Прецизни медицински игли с тънък профил
Система за връщане на пружини за еднообразно напрежение
Превъзходно изпълнение
Защитете себе си, вашето оборудване и клиента си - насладете се на татуирането!

 

0.35MM – 17 Straight Magnum Medium Taper - 17MMT
44,70 лв. 17,88 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,88 лв.
Моля, изберете: