Perma Blend - Plum 15ml. Срок: 11/21

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-PLUMB

Тази боя за татуиране е внос и се използва в страните извън Европейския съюз. Тя не е в съответствие с регламента REACH на ЕС, влязъл в сила от 04.01.2022г. и в България се препоръчва само за употреба и упражнения върху силиконова кожа.

 

Plum - Студено, тъмно лилаво

Ниво на непрозрачност: Високо

Какво представлява: Ръчно изработен пигмент за най-вдъхновената ви визия с очна линия.

Защо ще го харесате: Нашата уникална комбинация от най-висококачествени пигменти, с абсолютно най-добрите съставки, осигурява максимална концентрация на цвета за трайни, истински резултати, които никога не се променят или променят.

Какво трябва да знаете: Перфектен сам по себе си или смесен за създаване на персонализиран нюанс, всеки пигмент за очна линия е предназначен да подчертае естествената красота на вашия клиент. Нашият екип тества всяка партида за консистенция и безопасност, така че никога да не се притеснявате за неприятни добавки или как нашите цветове ще се покажат в кожата на вашите клиенти. Етично направена и етично тествана, Perma Blend е сертифицирана като веган и без жестокост.

Указания за употреба: Всички очни линии на основата на карбон трябва да се използват с повишено внимание само от опитни художници. Не смесвайте с вода или други разредители. За да промените консистенцията, използвайте само разтвори за разреждане или оцветяване на Perma Blend.


Произведено в САЩ

66,00 лв. 33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: