Perma Blend LUXE - Muted Orange 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-LUXE-MUTED-ORANGE

Muted Orange - светъл средно приглушен оранжев цвят на устните със средна непрозрачност. Смес от органични и неорганични.


Новата линия пигменти Luxe е разработена в съответствие с последните регламенти REACH на Европейския съюз, които са в сила от 4 януари 2022 г.

Perma Blend Cosmetic Pigments - пигменти за перманентен грим - микропигментация. Изработени от микрочастици гарантират издръжливост и перфектно отразяване на цвета. Консистенцията на пигмента осигурява лесно въвеждане на боята под кожата, което гарантира липса на корекции.

Приложение: вежди, мигли, устни и корекции като белези, витилиго и др.

Отлично възпроизвеждане и дълготрайност на цвета. За използване с всеки метод. Цветовете могат да се смесват.

Съвсем нов от гамата Perma Blends LUXE, Muted Orange е цвят със земни тонове, който ще бъде чудесен за естествена грижа за устните. Това е много топъл пигмент на оранжева основа, който може да се използва и за ареола или камуфлаж на белези. Пигмент на оранжева основа

Той е много подобен на оригиналния пигмент Perma Blends Nutmeg.

LUXE е чисто новата луксозна гама пигменти от световните производители Perma Blend. Тази гама е 100% съвместима с ЕС и REACH и се придържа към всички нови разпоредби, така че може да се използва от артисти по целия свят.

Тези пигменти са стриктно тествани и цветно калибрирани за точност. Със силно пигментно натоварване, пигментите LUXE имат всички предимства на класическите пигменти Perma Blend, които всички познаваме и обичаме!

 

Произведено в САЩ

79,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,00 лв.
Моля, изберете: