Perma Blend LUXE - Cotton Candy 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-LUXE-COTON-CANDY

Cotton Candy - светлорозов цвят на устните с ниска покривност и по-неутрална основа. Може да се използва за изсветляване на всеки друг цвят на устните. Био.

Новата линия пигменти Luxe е разработена в съответствие с последните регламенти REACH на Европейския съюз, които са в сила от 4 януари 2022 г.

Perma Blend Cosmetic Pigments - пигменти за перманентен грим - микропигментация. Изработени от микрочастици гарантират издръжливост и перфектно отразяване на цвета. Консистенцията на пигмента осигурява лесно въвеждане на боята под кожата, което гарантира липса на корекции.

Приложение: вежди, мигли, устни и корекции като белези, витилиго и др.

Отлично възпроизвеждане и дълготрайност на цвета. За използване с всеки метод (ръчни пера и машини за гримиране). Цветовете могат да се смесват.

Този нов светлорозов LUXE пигмент е много подобен на оригиналния цвят Perma Blend Crème de Pink и е чудесен за изсветляване на цветовете на устните.

Наистина разнообразен пигмент, който може да се използва и за 3D оцветяване на устни, ареола и камуфлаж на белези.

LUXE е чисто новата луксозна гама пигменти от световните производители Perma Blend. Тази гама е 100% съвместима с ЕС и REACH и се придържа към всички нови разпоредби, така че може да се използва от артисти по целия свят.

Тези пигменти са стриктно тествани и цветно калибрирани за точност. Със силно пигментно натоварване, пигментите LUXE имат всички предимства на класическите пигменти Perma Blend, които всички познаваме и обичаме!


Произведено в САЩ

79,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,00 лв.
Моля, изберете: