Perma Blend - Evenflo - Bare 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-EVENFLO-BARE

Тази боя за татуиране е внос и се използва в страните извън Европейския съюз. Тя не е в съответствие с регламента REACH на ЕС, влязъл в сила от 04.01.2022г. и в България се препоръчва само за употреба и упражнения върху силиконова кожа.

 

Evenflo Bare - може да се използва самостоятелно или може да бъде модифицирано в студени или топли нюанси, ако е необходимо.

 

Родена от страстта на Лулу Сицилиано към нейния занаят, Evenflo Colors е персонализирана палитра, която оставя всички предположения настрана, позволявайки ви да се съсредоточите върху това, което е важно - резултатите. Когато Лулу създаваше този комплект за устни, тя искаше пигментна линия, която беше силно концентрирана, но имаше по-малко титанов диоксид, което щеше да осигури по-прозрачен/полупрозрачен вид. Това дава на вашите клиенти свеж, по-младежки вид с техниката, която тя използва. Тези пигменти осигуряват незабавно естествено изглеждащи резултати. Всички пигменти са преминали през стерилизация с гама лъчи, подходящи са за вегани и без жестокост към животни.

80,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 80,00 лв.
Моля, изберете: