Perma Blend - Evenflo - Almond 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-EVENFLO-ALMOND

Тази боя за татуиране е внос и се използва в страните извън Европейския съюз. Тя не е в съответствие с регламента REACH на ЕС, влязъл в сила от 04.01.2022г. и в България се препоръчва само за употреба и упражнения върху силиконова кожа.

 

Evenflo Almond - може да се използва самостоятелно или може да бъде модифицирано в студени или топли нюанси, ако е необходимо.

 

Родена от страстта на Лулу Сицилиано към нейния занаят, Evenflo Colors е персонализирана палитра, която оставя всички предположения настрана, позволявайки ви да се съсредоточите върху това, което е важно - резултатите. Лулу създаде тази линия от цветове за вежди, които смяташе за важни. Най-важното е всичко, от което един художник би се нуждаел, за да може да работи с всеки клиент от всякакъв етнос. Цветовете могат да се използват така, както са или могат да бъдат модифицирани в студени или топли нюанси, ако е необходимо. Тези пигменти осигуряват незабавно естествено изглеждащи резултати. Всички пигменти са преминали през стерилизация с гама лъчи, подходящи са за вегани и без жестокост към животни.

80,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 80,00 лв.
Моля, изберете: