Perma Blend - Amber 15ml.

  • Марка: Perma Blend MakeUp Pigment USA
  • Кат. номер: PERMA-AMBER

Тази боя за татуиране е внос и се използва в страните извън Европейския съюз. Тя не е в съответствие с регламента REACH на ЕС, влязъл в сила от 04.01.2022г. и в България се препоръчва само за употреба и упражнения върху силиконова кожа.

 

Amber - Средно червено-кафяво с топъл масов тон и оранжев подтон

Ниво на непрозрачност: Високо

Какво представлява: Ръчно изработен, автентичен цвят на веждите, който никога няма да промени цвета на кожата.

Защо ще ви хареса: Нашата уникална комбинация от най-висококачествени пигменти, с абсолютно най-добрите съставки, осигурява максимална концентрация за трайни, истински резултати.

Какво трябва да знаете: Перфектен сам по себе си или смесен за създаване на персонализиран нюанс, всеки пигмент за вежди е предназначен да подчертае естествената красота и уникалния тон на кожата на вашия клиент. Нашият екип тества всяка партида за последователност и безопасност, така че никога да не се притеснявате за неприятни добавки или как нашите цветове ще се покажат в кожата на вашите клиенти. Етично направена и етично тествана, Perma Blend е сертифицирана като веган и без жестокост.

Указания за употреба: Не смесвайте с вода или други разредители. За да промените консистенцията, използвайте само разтвори за разреждане или оцветяване на Perma Blend.

 

Произведено в САЩ

66,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 66,00 лв.
Моля, изберете: