PERMA BLEND - A.SIVAK JET SET 7 X 15ML

  • Кат. номер: PERMA-SIVAK-7X15
Тази боя за татуиране е внос и се използва в страните извън Европейския съюз. Тя не е в съответствие с регламента REACH на ЕС, влязъл в сила от 04.01.2022г. и в България се препоръчва само за употреба и упражнения върху силиконова кожа.
 

Описаниe:
#Followme_rouge — сочен, сочен, подходящ за изразени устни.
#Cloudnine_pastel — естествен и мек, за устни, достойни за целувка.
#Freedamusthave —  наситен, тъмнокафяв цвят за вежди.
#Simplewakeup — средно кафяв цвят за вежди, ол инклузив (универсално благоприятен).
#2x_easypeazy — естествен, класически светлокафяв цвят за вежди.
#Cleoroyal_blk — наситен черен, кадифен цвят за очите.
#Niseone_mixsol — универсален разредител, добавен за намаляване на концентрацията на багрилото.

 


Съвети:
#Followme_rouge (неутрален) е сочен, наситен и привличащ вниманието цвят, образец за изразени устни. Може да се смесва в различни пропорции с пигмента #cloudnine_pastel за по-меки и естествени нюанси. Чрез добавяне на #niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат по-прозрачни нюанси.
#Cloudnine_pastel (топъл) е деликатен и много секси цвят. Препоръчваме да използвате този нюанс за устни, достойни за целувка. Може да се смесва в различни пропорции с пигмента #Followme_rouge за постигане на кръвосмучещ, по-ярък тон. Чрез добавяне на #Niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат по-прозрачни нюанси.
#Freedamusthave (неутрален) е наситен, тъмнокафяв цвят, близък до черното, подходящ за мургави брюнетки с тъмна кожа. За по-меки тонове препоръчваме смесване с # 2x_easypeazy. Чрез добавяне на #niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат по-прозрачни нюанси.
#Simplewakeup (warm) е универсален цвят, подходящ за повечето типове, дори и за тези с червена коса. Може да се смесва с всички цветове за вежди от този комплект, за да се получат както по-тъмни, така и по-светли нюанси. Чрез добавяне на #niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат по-прозрачни нюанси.
#2x_easypeazy (топъл) е много естествен цвят и най-светлият нюанс в комплекта. Подходящ е за блондинки и може да се добавя към пигментите за вежди като допълнителен нагревател. Освен това, когато се добавят към по-тъмни цветове в различни пропорции, можем да получим по-светли нюанси. Чрез добавяне на #niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат по-прозрачни нюанси.
#Cleoroyal_blk (неутрален) - е много наситен черен пигмент за очите. Препоръчваме да го използвате в чист вид. При повърхностно нанасяне създава кадифен ефект. Чрез добавяне на #niseone_mixsol (разредител) в различни пропорции могат да се постигнат полупрозрачни ефекти на сенки.
#Nice One_mixsol (разредител) е универсален разредител, добавя се за намаляване концентрацията на пигмента. Също така за ефект на сенки върху вежди, устни и клепачи.


Произведено в САЩ

479,00 лв. 459,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 459,00 лв.
Моля, изберете: