Panthera Ink - Black Gold 30 ml.

  • Марка: Panthera Black Tattoo Ink Italy
  • Кат. номер: PANTHERA-GOLD-BLK-30

Panthera Ink Black Gold последно поколение черно, след дълъг период, посветен на изследователска и развойна дейност, в който сме ангажирани с преформулирането на нашите продукти, ние сме готови да пуснем нашата нова линия.
Новият продукт в къщата Panthera се нарича Black Gold - ново последно поколение черно, което се възползва от проучванията, направени през последните месеци и съчетава традицията на нашите продукти с нови иновации в материалите.

Помислихме за черно, което се адаптира към всички стилове, както за линии, така и за запълване, така че един продукт да може да се използва в различни приложения и стилове.

Премахнахме изопропиловия алкохол като съставка и го направихме съвместим с новия регламент REACH, благодарение на нашите техници създадохме първото черно в света БЕЗ КОНСЕРВАНТИ.
По този начин получихме по-малко дразнещ продукт за кожата, с подчертано намаляване на зачервяването, по-малко усещане за парене за клиента и до наполовина време за заздравяване.

Всичко това прави BLACK GOLD уникален, спазвайки разпоредбите, зачитайки околната среда и зачитайки здравето на нашите клиенти.

BLACK GOLD е:
- Съвместимо с REACH универсално черно мастило
- Стерилизирани чрез облъчване
- Без канцерогенни вещества
- Подходящ за вегани
- Не е тестван върху животни

Произведено в Италия.

Бутилка от 30 мл.

33,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 33,00 лв.
Моля, изберете: