Panthera Extreme Stencil Eraser 250ml.

  • Марка: Panthera Black Tattoo Ink Italy
  • Кат. номер: PANTHERA-EXTREME-ERASER-250

Безопасно премахване на шаблони с лекота

Открийте най-доброто решение за премахване на шаблони с новия Extreme Stencil Eraser Forte. Създадена от екип от експерти в индустрията за татуировки, тази мощна формула гарантира безопасно и нежно отстраняване на всички видове шаблони от вашата кожа. Кажете сбогом на упоритите контури или нежеланите дизайни, без да се притеснявате за кожни раздразнения.

Безпроблемен процес на кандидатстване

С Extreme Stencil Eraser Forte премахването на шаблони никога не е било по-лесно. Процесът на кандидатстване е лесен и ефективен. Просто нанесете малко количество от продукта директно върху шаблона, който искате да премахнете. Благодарение на уникалната си консистенция и бързодействаща формула, Extreme Stencil Eraser Forte започва нежно да разтваря шаблона без необходимост от многократно търкане.

Произведено в Италия

Extreme Stencil Eraser Forte е произведен в Италия и е дерматологично тестван. Перфектно съчетава нежността към кожата със силата да премахва рисунките. Той ефективно елиминира нежеланите шаблони, без да причинява дискомфорт или дразнене. Формулата е подходяща за всички типове кожа, което я прави универсален избор както за професионалисти, така и за любители на татуировките.

36,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, изберете: