OTZI by Easytattoo® Tattoo Cream - 20ml

  • Марка: Easytattoo® MBA France
  • Кат. номер: OTZI-EASYTATTOO-20

Продуктът се предлага и изпраща на крайни клиенти, само след предварително Плащане с карта !

 

Регистрирани студия, тату артисти и козметични салони могат да поръчват свободно.

 

Препоръчителна Продажна Цена за студия и козметични салони: 9.80лв. без ДДС.

 

Кашонът на Easytattoo® Tattoo Cream - 20ml съдържа 25бр. и може да се превръща в стенд.

Формулиран да бъде хипоалергичен и разработен специално за последваща грижа за татуировки, кремът за татуировки хидратира и благоприятства преструктурирането на кожната бариера. Успокоява раздразненията, свързани с татуирането. Тестван под дерматологичен контрол, предлага отлична поносимост от кожата. Не лепне и не цапа.

- Произведено е във Франция.

- Формулиран е да бъде: без алергени, без парабени и без феноксиетанол (гликолов етер) или MIT* (метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон).
*Съставки, забранени от ЕС за неизплакнати продукти през юли 2015 г.

- Позволява повишаване с 62% на нивата на хидратация на горните слоеве на кожата след първия час на нанасяне. (Проучване, реализирано от Дерматологичен институт Идея).

- Има важно реструктуриращо действие (след 3 дни употреба), което позволява бързо заздравяване на татуираната зона. (Проучване, реализирано от Център за биологични изследвания Bio-ec).

- Кондиционира се в безвъздушна бутилка (50 ml и 100 ml), нечуплива херметична система. Предотвратява окисляването и гарантира чистотата на формулата до последното й използване.

Как да използвам ?

- Започнете с измиване на ръцете с мекия почистващ гел Easytattoo®, изплакнете обилно с чиста вода и избършете внимателно с чиста кърпа.

- Нанесете крема за татуиране върху чистата и суха татуировка, масажирайте нежно.

- Повторете този процес няколко пъти на ден, за да поддържате хидратацията.

Знаеше ли ?

Екстрактът от невен, съдържащ се в крема Easytattoo®, е известен със своите успокояващи, омекотяващи и антиоксидантни свойства и е идеален за суха и чувствителна кожа.

Не с нанасянето на голямо количество крем ще постигнете оптимални резултати. Именно масажното действие ще насърчи проникването на крема и по този начин доброто преструктуриране на кожната бариера.

Срок на годност: 12 месеца след отваряне на опаковката.

6,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 6,00 лв.
Моля, изберете: