NUVA Colors - 120 Light Blonde - 15ml. (REACH)

  • Марка: Nuva Colors PMU
  • Кат. номер: NUVA-PMU-LIGHT-BLONDE-15

Представяме ви NUVA COLORS - нова линия от висококачествени пигменти за перманентен грим, създадени с мисълта за истинските PMU артисти.

Красота във всеки нюанс!
Широката гама от пигменти NUVA COLORS ще ви помогне да постигнете желаните ефекти. От фини естествени нюанси до смели и драматични цветове, пигментите NUVA COLORS предлагат безкрайни възможности за създаване на зашеметяваща PMU визия.

Създайте уникални ефекти с богатата цветова палитра на NUVA COLORS
Пигментите NUVA COLORS осигуряват живи и дълготрайни ефекти. Изберете от шест различни комплекта пигменти, специално подбрани за различни области на пигментация, включително устни, вежди, клепачи, ареоли, белези и скалп. Нашите пигменти гарантират гладко и последователно нанасяне всеки път.

Безопасни пигменти за перманентен грим.
Пигментите NUVA COLORS са напълно в съответствие с изискванията на ЕС и са безопасни за употреба.

Създайте уникални ефекти с богатата цветова палитра на NUVA COLORS.
Пигментите NUVA COLORS са идеално решение за тези, които ценят креативността и искат да използват напълно уменията си в изкуството на перманентния грим. Наличната цветова палитра и различни видове пигменти (от органични до неорганични и техните смеси) позволяват създаване на безкрайно много ефекти. Независимо дали се интересувате от фин, естествено изглеждащ грим или по-смели ефекти, пигментите NUVA със сигурност ще отговорят на очакванията ви. Важно е, че възможността за наслояване на пигменти позволява прецизен контрол на ефекта, давайки по-голяма свобода за създаване на индивидуален стил. Ето защо, ако търсите професионални и безопасни пигменти, които ще ви позволят да използвате своята креативност и страст към PMU, пигментите NUVA са идеален избор.

Получете професионален ефект без да плащате повече

Пигментите NUVA се характеризират не само с високо качество и безопасност, но и с атрактивно съотношение капацитет-цена. Благодарение на тяхната ефективност, една бутилка пигмент NUVA е достатъчна за много сесии перманентен грим. Това е идеалният избор за тези, които търсят продукти с най-добро съотношение качество-цена.

Изборът на професионалисти за професионалисти
Почувствайте разликата с пигментите NUVA COLORS - идеалният избор за художници, обучители, експерти и търговци на едро на PMU продукти. Поръчайте днес и създайте красота във всеки нюанс!

57,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 57,00 лв.
Моля, изберете: