Nikko's Vegan Blue Cream 118ml (4oz)

  • Кат. номер: NIKKO-VEGAN-BLUE-CREAM-118

Vegan Blue Cream by Nikko Nurtado

След като изпробва всеки крем за татуировки, Nikko Hurtado забеляза празнина на пазара за по-последователен и първокласен мехлем; крем за татуировки за татуисти, разработен от татуисти.

Vegan Blue е продукт за кожа с повече от две години разработка и тестване, който използва естествените предимства на съставките си, така че не само да е страхотен за вашата кожа, но и да помага в процеса на татуиране и заздравяване. Основната съставка, корен от куркума, насърчава естествените противовъзпалителни свойства, комбинирани с богато на витамини масло от слънчогледови семки и антибактериално масло от жожоба за естествен крем без животински продукти.

Използвайки първокласни съставки, Nikko Hurtado разработи този водещ продукт не само за процеса на татуиране, но и за ежедневна употреба върху суха кожа.

Малко Vegan Blue върши дълъг път и няма да се стопи от ръката или да изтрие шаблоните, което го прави идеален крем за обработка!

Състав: рициново желе, цетеарилов алкохол, органично слънчогледово масло, стеаринова киселина, органично шафраново масло, органично масло от манго, органично необработено кокосово масло, органично какаово масло, екстракт от листа на Neem, екстракт от цвят на Neem, амино естери-1, екстракт от плод на бръшлян кратуна , Екстракт от плод на патладжан, Екстракт от цветя на алое, Масло от семена на жожоба, Екстракт от листа от свещена основа, Екстракт от корен на куркума, Екстракт от червени морски водорасли

37,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,00 лв.
Моля, изберете: