Musotoku Power Supply - Black

  • Марка: Musotoku Power Supplies
  • Кат. номер: MUSOTOKU-PWR-SUPPLY-BLK

Захранващото устройство Musotoku ще поддържа вашите роторни или бобини машини безпроблемно цял ден. Високата мощност (5А) ще ви даде чист и стабилен ток, така че вашати машини ще работят без никакви колебания и theywill остане хладно дори и да ги пуснете за дълги периоди. Напрежението може да се регулира от 2 до 16 волта в 0.1 V стъпки, което ви позволява да контролирате удара на вашата машина с прецизност. Ако имате нужда от допълнителна мощност, за да стартирате устройството си, можете да включите функцията Нитро. Това ще ви даде допълнителен тласък за първите 0,5 секунди, така че можете да започнете дори и най-тежките двигатели или машини, работещи на ниско напрежение. Така че Musotoku има не повече от три системи за защита от пренапрежение, така че ще се отреже, ако има проблем с машината или кабелите ви. Това ще защити вашата бобината или ротационна машина и ще удължи живота им.

Захранващото устройство Musotoku работи с всяка ротационна машина. Не е необходим стартов кабел
за Cheyenne.

Musotoku е лесен за работа: Промяна на напрежението, съхранение и достъп до предпочитаните от вас настройки. Той предлага и три различни режима: можете да задържите машината си или да използвате педала с режим ON / OFF на захранването. В Musotoku има специален електронен сензор, който филтрира всички микро прекъсвания, така че вашата машина ще продължи да работи безпроблемно, дори ако контактите на вашия педал са малко ръждясали или мръсни.

Musotoku е изработен от алуминиев алуминий и тежи само 169 грама. Едва 11,6см и 7,2см, така че е идеален за конвенции и малки работни площи. Гумената лента в горната част на захранващия блок поддържа енергията извън пътя. Той може да се монтира върху скобата за ръка Musotoku, приставките GoPro или стативи с 1/4 "винт.

Основни характеристики:

- 1 година гаранция към производителя
- Произведено в Испания
- Изходна мощност: 5А постоянна мощност, 10A пик. Защита от пренапрежение (три типа)
- Напрежение: 2 до 16V, регулирайте стъпките от 0.1V, регулирайте диска с безкрайни завои
- NITRO стартиране тласък - пулс NITRO: Бързо стартиране (конфигурируем)
- Модел на педала за превключване: Режими X3: Нормален, Поддържан и с едно докосване. Детектиране с натискане на педала (LED)

- Висококонтрастен OLED дисплей
- Памет за до 4 предварително зададени настройки
- 3 вида защита от свръхток
- Материал: Алуминиев алуминий
- Таймер часовник
- Размери: 116X72 мм, височина 24 мм (4.5X2.8X0.9 инч)
- Тегло: 169гр (5.9oz)
- Материал: 2 милиметрови твърди алуминий
- Входно напрежение: 19V, съвместимо с цял свят
- Plug: стандартен клипборд и футове със вход 1/4 инчов жак
- Предлага се с кутия за пътуване и световен адаптер за захранване. Малкият и лек дизайн прави задвижването
     идеален за конвенции.
- 100-240 V Захранващ адаптер, включен в щепсела на ЕС

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на MusoToku, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://musotoku.com/contact/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
725,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 725,00 лв.
Моля, изберете: