Lidocaine Cream 50.56% - 500ml.

  • Кат. номер: LID-CREAM-500-50.56%

Продуктът се предлага и изпраща на крайни клиенти, само след предварително Плащане с карта !

 

Регистрирани студия, тату артисти и козметични салони могат да поръчват свободно.

 

Cream Lidocaine – 50,56% - 500мл.

Професионален обезболяващ продукт за мезотерапия, лазерни процедури, перманентен грим, микроблейдинг, микропигментация, татуиране, боди пиърсинг, подкожно имплантиране и други процедури, при които е необходима трайна първична анестезия.

Aнестетичен крем е идеалното решение за премахване на болката при нанасяне на татуировки и перманентен грим. Може да бъде безценен за различни умерено инвазивни процедури за красота. Почти всички процедури, включващи игли, обикновено изискват локални анестетици под формата на обезболяващ крем в посочените зони.

Произвежда се под формата на крем с концентрация 50,56% лидокаин.

Отличен за намаляване на болката, нанася се лесно, тъй като е в полутечна форма, кожата ви ще може да го абсорбира по-бързо, което прави действието на крема по-бързо.

Как да използвам:

Нанесете върху засегнатата област и след това увийте с фолио за максимален ефект. Изчакайте 30 минути, докато кремът подейства, отстранете превръзката. Ефектът продължава от 60 до 90 минути.
Имайте предвид, че след нанасяне на крема може да почувствате студ и изтръпване в зоните, където нанасяте крема.

Продуктът има противопоказания. Ние не носим отговорност за каквито и да било отрицателни ефекти, които може да срещнете след прилагане на продуктите сами. Препоръчително е да се консултирате с лекар или медицински специалист преди всяка процедура.

Производител : Inist biopharma (Южна Корея)
170,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 170,00 лв.
Моля, изберете: