J-Cain Cream Lidocaine 25.8% - 500ml.

  • Кат. номер: J-CAIN-500-25.8%

Продуктът се предлага и изпраща на крайни клиенти, само след предварително Плащане с карта !

 

Регистрирани студия, тату артисти и козметични салони могат да поръчват свободно.

 

J-Cain Cream Lidocaine – 25,8% - 500мл.

Професионален обезболяващ продукт за мезотерапия, лазерни процедури, перманентен грим, микроблейдинг, микропигментация, татуиране, боди пиърсинг, подкожно имплантиране и други процедури, при които е необходима трайна първична анестезия.

Основният фокус на J-cain е премахването на болката и дискомфорта в кожата. Кремът има обезболяващ ефект. Това е локален анестетик, който е много безопасен и лесен за употреба, без да изисква специално обучение.

J-cain анестетичен крем е идеалното решение за премахване на болката при нанасяне на татуировки и перманентен грим. Може да бъде безценен за различни умерено инвазивни процедури за красота. С J-cain зоната на инжектиране на дермален филър може да бъде ефективно анестезирана. Също толкова добре е да помогнете за избягване на дискомфорта от кожни процедури, включващи UV, IPL и HIFU лечение, които са склонни да причиняват дразнене и зачервяване на кожата.

Почти всички процедури, включващи игли, обикновено изискват локални анестетици под формата на обезболяващ крем в посочените зони. J-Cain Cream се счита за един от най-добрите в Корея, когато става въпрос за локални анестетици. Произвежда се под формата на крем с концентрация 25,8% лидокаин.

J-Cain Cream е отличен за намаляване на болката чрез обезболяване на нервите.

J-Cain Cream се нанася лесно, тъй като е в полутечна форма, кожата ви ще може да го абсорбира по-бързо, което прави действието на крема по-бързо.

Как да използвам:

Нанесете върху засегнатата област и след това увийте с фолио за максимален ефект. Изчакайте 30 минути, докато J-cain кремът подейства, отстранете превръзката. Ефектът продължава от 60 до 90 минути.
Имайте предвид, че след нанасяне на крема може да почувствате студ и изтръпване в зоните, където нанасяте крема.

Продуктът има противопоказания. Ние не носим отговорност за каквито и да било отрицателни ефекти, които може да срещнете след прилагане на продуктите сами. Препоръчително е да се консултирате с лекар или медицински специалист преди всяка процедура.

Производител : Inist biopharma (Южна Корея)
145,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 145,00 лв.
Моля, изберете: