IntenZe Tattoo Ink - GEN-Z True Black 30ml.

  • Марка: IntenZe Tattoo Ink USA
  • Кат. номер: INT-ZEN-Z-TRUE-BLK

С черно мастило на INTENZE, True Black, няма нужда от различно основно черно за подплата или плътни зони. Съчетахме най-доброто от двата свята и създадохме най-перфектното стандартно черно мастило за татуировки на пазара. Купете това мастило за татуировки и преценете сами, няма да останете разочаровани.

Линията GEN-Z е новата линия мастила на Intenze, съвместима с REACH. Произвежда се със същия строг контрол на качеството, както преди, сега отговаря на нови още по-строги разпоредби.

Тъй като артистите заслужават най-доброто - ако го поставяте в кожата на клиентите си, ние първо го поставяме в нашата. Безопасност, качество и простота. Така създаваме нашите пигменти и нашата формула за успех.

Ние се отнасяме много сериозно към безопасността на клиентите. Това ни накара да станем първият производител на мастило за татуировки, който самостоятелно стерилизира нашите мастила. Мастилото Intenze Tattoo се произвежда в завод по ISO 9001: 2015 и ISO 22716. Осигуряване на най-безопасния пигмент за татуиране в индустрията.

Произведено в САЩ. Всички мастила Intenze са 100% вегански и без жестокост към животни.

93,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 93,99 лв.
Моля, изберете: