IntenZe Tattoo Ink - GEN-Z Light Purple 30ml.

  • Марка: IntenZe Tattoo Ink USA
  • Кат. номер: INT-ZEN-Z-LIGHT-PURPLE

Абсолютно задължителен за всеки професионален татуист. Това супер непрозрачно светло лилаво е най-доброто мастило за татуировки за прикритие, което сбъдва мечтите ви. Лесен за работа и много удължаващ се с нашето смесващо бяло мастило за татуировки. Това светло лилаво е един от ключовите цветове на мастилото за татуировки Intenze за абсолютно невероятни сиви нюанси.


Линията GEN-Z е новата линия мастила на Intenze, съвместима с REACH. Произвежда се със същия строг контрол на качеството, както преди, сега отговаря на нови още по-строги разпоредби.

Тъй като артистите заслужават най-доброто - ако го поставяте в кожата на клиентите си, ние първо го поставяме в нашата. Безопасност, качество и простота. Така създаваме нашите пигменти и нашата формула за успех.

Ние се отнасяме много сериозно към безопасността на клиентите. Това ни накара да станем първият производител на мастило за татуировки, който самостоятелно стерилизира нашите мастила. Мастилото Intenze Tattoo се произвежда в завод по ISO 9001: 2015 и ISO 22716. Осигуряване на най-безопасния пигмент за татуиране в индустрията.

Произведено в САЩ. Всички мастила Intenze са 100% вегански и без жестокост към животни.

75,00 лв. 47,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 47,00 лв.
Моля, изберете: