IntenZe Tattoo Ink - GEN-Z Japanese Black Sumi 30ml.

  • Марка: IntenZe Tattoo Ink USA
  • Кат. номер: INT-ZEN-Z-SUMI-BLK
 

Японско мастило за татуировки - рисуване с миене, разработено в Китай по време на династията Тан (618-907). Уанг Уей обикновено се счита за художника, който е нанесъл цвят върху съществуващи картини с мастило и измиване.[1] Изкуството е доразвито до по-изчистен стил по време на династията Сонг (960-1279). Той беше въведен в Корея малко след откриването на мастилото в Китай. След това корейските мисионери в Япония, помагайки на японците да създадат цивилизовано селище, го въвеждат в Япония в средата на 14 век. В картините за измиване, както и в калиграфията, художниците обикновено смилат своя собствена пръчка с мастило (на японски: суми) върху мастилен камък, за да получат мастило, но има и готови мастила. Повечето мастилени пръчици са направени или от борови сажди, или от маслени сажди, комбинирани с животинско лепило (на японски: nikawa). Художник поставя няколко капки вода върху мастилен камък и стрива мастилената пръчка с кръгови движения, докато се получи гладко, черно мастило с желаната концентрация. Приготвените мастила обикновено са с много по-ниско качество. Самите суми понякога са богато украсени с пейзажи или цветя в барелеф, а някои са подчертани със злато.

Четките за боядисване Wash са подобни на четките, използвани за калиграфия, и традиционно се правят от бамбук с косми от коза, вол, кон, овца, заек, куница, язовец, елен, глиган или вълк. Косъмчетата на четката са заострени до фина точка, особеност от жизненоважно значение за стила на картините за измиване.

Различните четки имат различни качества. Малка четка с вълчи косми, която е заострена до фин връх, може да осигури дори тънка линия мастило (подобно на писалка). Голяма вълнена четка (един вариант, наречен голям облак) може да побере голям обем вода и мастило. Когато голямата облачна четка се изсипе върху хартията, тя доставя градуиран откос мастило, обхващащ безброй нюанси на сиво до черно.

Използвахме тези исторически аспекти, за да създадем най-добрите пигменти за татуировки, за да постигнем тези ефекти върху кожата.

Линията GEN-Z е новата линия мастила на Intenze, съвместима с REACH. Произвежда се със същия строг контрол на качеството, както преди, сега отговаря на нови още по-строги разпоредби.

Тъй като артистите заслужават най-доброто - ако го поставяте в кожата на клиентите си, ние първо го поставяме в нашата. Безопасност, качество и простота. Така създаваме нашите пигменти и нашата формула за успех.

Ние се отнасяме много сериозно към безопасността на клиентите. Това ни накара да станем първият производител на мастило за татуировки, който самостоятелно стерилизира нашите мастила. Мастилото Intenze Tattoo се произвежда в завод по ISO 9001: 2015 и ISO 22716. Осигуряване на най-безопасния пигмент за татуиране в индустрията.

Произведено в САЩ. Всички мастила Intenze са 100% вегански и без жестокост към животни.

93,99 лв. 75,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете: