IntenZe Tattoo Ink - GEN-Z Hard Orange 30ml.

  • Марка: IntenZe Tattoo Ink USA
  • Кат. номер: INT-GEN-Z-HARD-ORANGE

Този уникален цвят на мастилото за татуировки говори сам за себе си. Супер силно и лесно за работа в оранжево, което дори е било използвано от създателя на Intenze мастило Марио Барт за покриване на татуировки. Този оранжев също е основен цвят на мастилото за татуировки за невероятни залези.

Линията GEN-Z е новата линия мастила на Intenze, съвместима с REACH. Произвежда се със същия строг контрол на качеството, както преди, сега отговаря на нови още по-строги разпоредби.

Тъй като артистите заслужават най-доброто - ако го поставяте в кожата на клиентите си, ние първо го поставяме в нашата. Безопасност, качество и простота. Така създаваме нашите пигменти и нашата формула за успех.

Ние се отнасяме много сериозно към безопасността на клиентите. Това ни накара да станем първият производител на мастило за татуировки, който самостоятелно стерилизира нашите мастила. Мастилото Intenze Tattoo се произвежда в завод по ISO 9001: 2015 и ISO 22716. Осигуряване на най-безопасния пигмент за татуиране в индустрията.

Произведено в САЩ. Всички мастила Intenze са 100% вегански и без жестокост към животни.

75,00 лв. 47,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 47,00 лв.
Моля, изберете: