Inkjecta Flite X1 - battery driven tattoo machine Stealth

  • Марка: InkJecta Tattoo Machines
  • Кат. номер: INKJECTA-FLITE-X1-STEALTH

Inkjecta Flite X1 е безжична роторна машина за татуиране, захранвана с батерии, която е пълна с иновативни технологии и предлага изобилие от опции за настройка.

Нямате нужда от кабели или захранвания, за да работите с Inkjecta Flite X1, тъй като тя е напълно безжичена, което позволява максимална свобода на движение.

Inkjecta Flite X1 се захранва от батерия и предлага до 8 часа работа. Flite X1 се предлага с две сменяеми и презареждаеми литиево-йонни батерии, както и зарядно устройство за батерии, така че можете да регулирате баланса на машината за татуиране според вашия стил.

Благодарение на интуитивните бордови контроли можете бързо и лесно да регулирате напрежението и дълбочината на иглата на вашата машина. За да регулирате напрежението от 4,5 до 16,5 V, натиснете съответния бутон и наклонете машината - надясно за по-високо напрежение, наляво за по-ниско.

Двата клавиша със стрелки на тялото на машината контролират дълбочината на иглата, така че просто натиснете един, докато работите, за да регулирате - дори ако използвате фиксиран захват. Това означава, че не е нужно да имате ръкохватка, за да регулирате дълбочината на иглата, докато използвате Flite X1!

Както много машини за татуиране Inkjecta, Flite X1 е супер лека, надминава скалите със само 139 g с малка батерия и 144 g с голяма.

В сърцето на Inkjecta Flite X1 не е един, а два персонализирани нанотехнологични мотора: единият за задвижването, а другият за регулиране на дълбочината на иглата.

Напълно съвместим с cam и needle bar Inkjecta Flite Nano.

Inkjecta Flite X1 е съвместим с всички ръкохватки на картриджи, както със задна част, така и с винт.

Основни функции:

Цвят: Стелт
Безжично - не са необходими кабели или захранвания
Захранван от батерия с до 8 часа работа
Две включени батерии са взаимозаменяеми и акумулаторни (включено зарядно устройство)
Интуитивни вградени контроли за регулиране на напрежението и дълбочината на иглата
Работно напрежение: 4.5-16.5 V
Тегло с малка батерия: 139 гр
Тегло с голяма батерия: 144 гр
Два персонализирани нанотехнологични мотора вътре
Съвместим с камери и иглени пръти Inkjecta Flite Nano
Кутията включва машина Inkjecta Flite X1, x2 литиево-йонни батерии, зарядно устройство за батерии с два порта, 3,25 mm ексцентрик, твърда иглена щанга от въглеродни влакна (монтирана), средни и твърди торсионни щанги, смазка Inox, SuperLube, инструменти с магнитни ключове и твърд защитен калъф за носене.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на InkJecta Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Австралия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://inkjecta.com/pages/support

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
2 465,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 465,00 лв.
Моля, изберете: