Ink Machines - X2 POWERPACK FOR SCORPION

  • Марка: Inkmachines
  • Кат. номер: X2-POWERPACK-SCORPION

Самостоятелно BLE захранване за Scorpion и Scorpion X2 с най-новата технология за дълги сесии.
Включва USB-C към USB-C кабел за презареждане.

Цялостно захранване в дланта ви:
X2 Powerpack е самостоятелно захранване за Scorpion, надградено с бутони и светлини за състояние, за да работи със или без главното устройство TPS. Може да се използва директно така, както е, или с бутоните на борда или свързан към новия X2 крачен превключвател и/или нашето приложение за смартфон. Няколко устройства могат да бъдат сдвоени, за да образуват система, която ви подхожда. За да изберете Powerpack / машина, която искате да използвате (ако се използва повече от един powerpack), просто го вземете и вграденият акселерометър ще активира устройството. Всяка промяна, която направите, незабавно ще бъде съхранена във всяка единица и извикана, когато бъде взета отново. Новите продукти X2 могат лесно да се сдвояват един с друг с бутоните на устройствата или чрез приложението за оптимален преглед и контрол на системата.

Bluetooth радио:
Най-новата BLE технология за ниска консумация на енергия, по-дълъг обхват и по-надеждна връзка.

Зареждане:
X2 Powerpacks могат да се зареждат с USB-C от компютър или от основното устройство TPS-500 X2 и от TPS гнездото за зарядно устройство или от неговите USB-C портове.

Капацитет:
Капацитетът е 2700mAh или 10Wh за работа с много дълги сесии. 30% повече от стандартната клетка от 2040 mAh, използвана от повечето други производители.

Контакти:
Захранващите пакети X2 имат по-издръжливи многоточкови контакти за стабилна връзка към машините Scorpion и Scorpion X2.

Режим на усилване:
Активно контролира напрежението, за да поддържа същата скорост при различни натоварвания и значително увеличава мощността на машината.

Ударен старт:
Позволява на версията Scorpion X1 да стартира патрони с твърда мембрана при ниско напрежение. (Не е необходимо за Scorpion X2 или Neo-касети ).

Приложение:
Изтеглете приложението в магазина за приложения на Apple за iphone и в Google play за Android, като потърсите: „Inkmachines“

Съвместимост:
Продуктите X2 са обратно съвместими със старите TPS продукти, но ако са сдвоени със старата система, приложението не може да се използва едновременно.
За да могат бутоните на новия захранващ блок X2 да работят, когато са сдвоени със стария TPS-500, старият TPS-500 трябва да бъде надстроен с най-новия софтуер. Следвайте връзката по-долу за допълнителни инструкции относно надграждането.

Капацитет: 2700mAh (10Wh)

Живот на батерията: Приблизително 500 пълни цикъла на зареждане

Powerpack Зареждане: Приблизително 90 минути

Тегло: 77 грама

Размер: 56x38x35 мм

Работна температура: 10-35 ̊C


Този Powerpack е съвместим само с машини за татуиране InkMachines Scorpion и Scorpion X2

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Inkmachines, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Швеция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.inkmachines.com/service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
505,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 505,00 лв.
Моля, изберете: