I AM INK - THE JIZZnIT Stencil Fluid

  • Марка: I AM INK
  • Кат. номер: I-AM-INK-JIZZNIT-STENCIL
„I AM INK - THE JIZZnIT Stencil Fluid“

Шаблонът е в основата на всяка добра татуировка. Ако отпечатъкът ви от шаблона изчезне, докато работите, това може да ви изнерви. За солиден резултат препоръчваме веган THE JIZZnIT с формулата THE CuM*.

Той надеждно издърпва вашия шаблон върху кожата и в същото време импрегнира слоя с шаблон. Течността се търкаля, без да атакува шаблона. Восъчен микрослой предпазва оригинала от триенето, причинено от почистването. Препоръчваме ви също да работите отдолу нагоре. По този начин и шаблонът, и нервите ви остават защитени.

Приложение:

Почистете добре кожата с почистващ препарат за татуировки и се обръснете. Разклатете добре и нанесете количество с размер на грахово зърно от THE JIZZnIT и втрийте, докато се образува равномерен, лепкав слой. Поставете отпечатващата хартия, за да прехвърлите шаблона, и натиснете без да търкате. Отлепете подложката, изчакайте пет минути - започнете. За перфектен резултат препоръчваме да го използвате заедно с THE SPARTAN Tattoo Cleanser .

*CuM: небесни отприщени менджуи. Разтърсете от страст.

Характеристики на продукта:
  • Предлага се в 50мл и 100мл
  • веган
  • много продуктивен
  • стабилен, дълготраен удар

Състав: AQUA, ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ, СОПОЛИМЕР НА АМОНИЙНИ АКРИЛАТИ, СТЕРИЛ АЛКОХОЛ, НАТРИЙ СТЕРАТ, 1,2-ХЕКСАНЕДИОЛ, КСАНТАНОВА гума, НАТРИЕВ ДЕХИДРОАЦЕТАТ

21,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,50 лв.
Моля, изберете: