I AM INK® - Second Generation Silver #3 - 50ml.

  • Марка: I AM INK
  • Кат. номер: I-AM-INK-SILVER-3

Silver 3: Най-тъмният тон от серията Silverwash, базиран на Sumi 3 от първото поколение.

Silverwashes - Classic BnG се прави от серия смеси вода/мастило на базата на силно черно мастило. Подчертаването с бяло например не се счита за класически BnG.
Съвременното татуиране ни даде нов поглед върху възможностите и приложимите ефекти в занаята. С времето видяхме реалистични татуировки, които имаха все по-голяма дълбочина и непрозрачност. Тези ефекти могат да бъдат постигнати чрез добавяне на малки капчици бяло към любимото ви черно мастило.

Проблемът: В серията Greywash най-светлият тон е този, който съдържа най-голямо количество вода и има лакиращ ефект. Най-светлият тон на Silverwash обаче е този, който съдържа най-голямо количество бяло. Когато артистите смесват свои собствени Silverwsh тонове на базата на Greywash тонове, има много голям шанс зарасналата татуировка да бъде петна и резултатът да не е такъв, какъвто е бил предвиден.

Второто поколение I AM INK - Silverwashes се състои от три предварително смесени Silverwashes на базата на първо поколение I AM INK Greywashes. Смесени с машини, черно-белите тонове се смесват до съвършенство за оптимални резултати.

- Веган и без акрилати
- Произведено в Австрия
- Етикетът има удобен прозорец за преглед, за да проверите колко мастило е останало

Без вредни тежки метали, PAH и ароматни амини в рамките на определените граници на ResAP (2008) 1.

Готов за предстоящата, още по-строга препоръка за регулиране от ECHA.

Бутилка от 50 мл.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: