FK Irons Spektra Xion PEN Rotary Machine

  • Марка: FK Irons - Spektra Rotary
  • Кат. номер: SPEKTRA-XION

Проектирането на Spektra Xion отне повече от три години. Той е разработен и тестван в сътрудничество с топ татуисти от цял ​​свят. Усилията, положени в разработването на тази ротационна машина, наистина се показват: Spektra Xion е една от най-удобните, ергономични и леки машини за татуиране. Той съчетава изживяване, подобно на четка за рисуване, с оптимална маневреност. Безшевният захват може да се автоклавира и се стеснява от 32 mm до 25 mm. В допълнение, той е съвместим с всички картриджи за татуировки и е лесен за покриване и боравене.

Мощният 6 W MotorBolt е специално проектиран за татуиране и осигурява оптимална производителност на вашите патрони, като осигурява максимален въртящ момент по време на сесията. RCA връзката е скрита в MotorBolt за допълнителна надеждност. Spektra Xion има напълно регулируема дължина на хода, дълбочина на иглата и даване (мекота), така че всичко може да се настрои според вашите предпочитания и нужди. Xion ви дава пълен контрол върху вашата машина и следователно е подходящ за широка гама от стилове на татуиране.

Основни функции

Регулируема дълбочина на иглата благодарение на щракващата ръкохватка на Xion
Регулируем циферблат (до 2 мм): Просто завъртете циферблата, за да регулирате
Регулируема дължина на хода - включени колела с ход 3,2 мм и 3,7 мм
Ергономичен профил, който го прави лесен за боравене и покриване
Специално проектиран 6 W MotorBolt
Скрита RCA връзка
Автоклавируем заострен захват от 32 mm до 25 mm
Съвместим с всички картридж игли
Тегло: 153 гр.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на FK Irons, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати и новооткрития техен сервиз в Нидерландия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и при необходимост приложете снимки или видео.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.fkirons.com/pages/request-repair#closevideo

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 350,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 350,00 лв.
Моля, изберете: