FK Irons Spektra Edge X Body Only Tattoo Machine

  • Марка: FK Irons - Spektra Rotary
  • Кат. номер: FK-SPEKTRA-EDGE

Описание

Първата напълно универсална специализирана машина за касети! Всички опции събрани в една машина без нужда от допълнителен хардуер.
Въртяща се задвижваща щанга от неръждаема стомана
-Задвижващата лента ще работи с нашите ръкохватки за касети за RPG, както за еднократна употреба, така и за автоклавиране, заедно с винта Hawk на регулируемите ръкохватки. Въртящият се DriveBar се завърта в края си, като се самоподравнява към касетата, когато машината е активна. Това стабилизира шината и иглата, без да са необходими втулки, причиняващи допълнително триене и шум.

Преоткрит дизайн на менгеме
- Изцяло новата система MultiVise, която е в процес на патентоване, приема конвенционални ръкохватки на касетата със завинтване и без необходимост от адаптери.

Алуминиев корпус - CNC, изработен от един твърд прът от алуминий 6061 T6, огледално полиран и анодизиран за максимална издръжливост

Самосмазващ се плъзгач
- Изцяло нов материал на плъзгача намалява триенето и износването, удължавайки живота на частите; почти без поддръжка

Стабилизация на плъзгача на сачмен лагер
- Осигурява прецизно плъзгане на плъзгача, като същевременно намалява триенето и шума, осигурявайки плавно изпълнение без аксиална игра.

Регулируем Ход
- Променете хода от 2,8-4,2 мм (с променливи опции между тях) без необходимост от взаимозаменяеми части.

Променлива Дайте в движение
-"Променлива On-the-Fly" Микро набрана корекция. Едно пълно завъртане на циферблата ви отвежда от не давам до пълно даване.
(Налично само на Spektra Edge X)

Шестоъгълен задвижващ механизъм
- Патентован шестостенен задвижващ механизъм позволява моторът да бъде отделен, като същевременно се отменя аксиалното натоварване върху вала. Edge използва същия HexDrive MotorBolt като Direct, това означава, че ако имате Direkt, можете да разменяте MotorBolts.

Произведено в САЩ

Тази машина не е съвместима със стандартни игли, само с картридж игли.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на FK Irons, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати и новооткрития техен сервиз в Нидерландия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и при необходимост приложете снимки или видео.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.fkirons.com/pages/request-repair#closevideo

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 045,00 лв. 999,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 999,00 лв.
Моля, изберете: