FK Irons - LightningBolt Battery Pack

  • Марка: FK Irons - Spektra Rotary
  • Кат. номер: FK-IRONS-BATTERY-PACK

Време е да прережете кабела. Добре дошли в безжичната революция!

С LightningBolt вашата любима машина за татуировки току-що стана безжична. Това е вярно! Вашата любима машина за татуиране току-що стана много по-добра. LightningBolt е не само батериен пакет за татуировки, но и контролер на захранването с Bluetooth, който наистина е бъдещето на татуирането. Познаваме чувството, че ръката ни боли по средата на татуировката, трябва да се разтягаме, само за да загубим фокус и да не се концентрираме върху нашия занаят.

Батерийният пакет LightningBolt е тук, за да улесни живота ви. Малък, но мощен, LightningBolt със сигурност ще направи вашето изкуство по-добро. С олекотен дизайн, удобен потребителски интерфейс и ергономичен дизайн, LightingBolt е направен с мисъл за художника. Батерията за татуировки LightningBolt е направена, за да ви помогне да плените вашето изкуство без усилие.

Потопете се в изкуството с безжична батерия за татуировки, която превръща вашата машина за татуировки безжична
Свържете се с Bluetooth и се сдвоете с мобилното приложение DarkLab, за да активирате множество функции и да получавате актуализации на фърмуера. Характеристиките включват промяна на напрежението чрез глас
Идеален за ротационни машини за татуиране FK Irons**
Батерията може да издържи до 10 часа със само 1,5 часа време за зареждане
Зареждайте батерията си във всеки USB-C порт, включително колата, летището или от вашия лаптоп. Перфектен за пътуващ татуист или когато посещавате търговско изложение
Софтуерът и хардуерът работят безпроблемно заедно, за да ви осигурят най-доброто изживяване
Работи от 5 волта до максимум 12 волта
Само 3 бутона, които ви позволяват да проверите батерията, да активирате Bluetooth, да увеличите и намалите напрежението, да проверите живота на батерията и да изключите/включите
Светодиодните цветни индикатори ви позволяват да наблюдавате напрежението и живота на батерията
Добрите неща идват в малки, мощни опаковки, LightningBolt тежи само 58 g

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на FK Irons, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати и новооткрития техен сервиз в Нидерландия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и при необходимост приложете снимки или видео.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.fkirons.com/pages/request-repair#closevideo

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
632,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 632,00 лв.
Моля, изберете: