EZ EvoTech Pro Wireless Battery Tattoo Pen Machine

  • Марка: EZ Tattoo - Make Easy Tattooing
  • Кат. номер: EZ-EVO-TECH-PRO-PEN

EvoTech Pro Wireless Battery Tattoo Pen Machine

Представяме ви EvoTech Pro, където силата и прецизността се срещат, за да предефинират вашето изживяване при татуиране. Със своите впечатляващи характеристики и авангардна технология, EvoTech Pro поставя нов стандарт в индустрията.

Освободете разширената мощност:
EvoTech Pro може да се похвали със здрава батерия от 2000mAh, която ви осигурява невероятни 7 часа непрекъсната работа. Кажете сбогом на честото зареждане и здравейте на повече татуировки.

Прецизирайте своя занаят:
Изпитайте пълен контрол с нашата функция за регулиране на скоростта на ШИМ. EvoTech Pro ви позволява безпроблемно да регулирате настройките си за скорост от C01 до C10 при същия волтаж, като ви дава възможност да се адаптирате към различни техники и стилове на татуиране.

Шепот - тиха прецизност:
Разбираме, че прецизността изисква спокойна работна среда. EvoTech Pro работи със забележително нисък шум и вибрации, като гарантира, че вашият фокус остава непоколебим по време на всяко движение.

Прекъснете кабела с Bluetooth:
Прегърнете бъдещето на безжичното удобство. Нашият EvoTech Pro е съвместим с Bluetooth, което ви позволява да се свързвате без усилие с безжичен крачен превключвател. Изживейте свободата, както никога досега.

Двойни дръжки за максимален комфорт:
EvoTech Pro се доставя с две ергономични ръкохватки, които ви предоставят опции за удобен и прецизен захват. Изберете между 32 мм и 40 мм дръжки, което ви позволява да приспособите изживяването си с татуиране според предпочитанията си.
Надстройте до EvoTech Pro и изведете татуировката си на изцяло ново ниво на производителност и прецизност. Това не е просто машина; това е игра-чейнджър.

Спецификации
Мотор: Безчетков мотор с външен ротор EZ
Материал: самолетен алуминий
Дължина на хода: 3,5 мм
Работно напрежение: 5 - 12V DC
Rpm: 9000rpm ± 10%
Честота на превключване: 60 - 150 Hz
Изпъкналост на иглата: 0 - 4,5 mm
Размери (Ø X L): 32/40 mm x 151 mm
Тегло: 6,63 унции (188 г) 32 мм ръкохватка 7,68 унции (218 г) с 40 мм ръкохватка
Капацитет на батерията: 2000mAh
Време за презареждане: 2,5 часа
Захранващ блок Работно време: 5-7 часа Прибл.

600,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 600,00 лв.
Моля, изберете: