Eternal Ink APEX (REACH) - Mystique | Red-Violet 30ml.

  • Марка: Eternal Tattoo Ink USA
  • Кат. номер: ETERNAL-APEX-MYSTIQUE-RED-VIOLET-30

Apex е новата линия мастила за татуировки от Eternal Ink, съвместима с разпоредбите на REACH, проектирана да изпълнява и заздравява точно като класическата композиция от цветове Eternal Ink, предлагани извън Европа.
Мастилата Eternal Apex са съвместими с REACH.
През последните три години Eternal Ink проучи, тества и формулира стотици проби от мастило, за да създаде задоволително мастило за татуировки за художници, като същевременно отговаря на разпоредбите на ЕС. Мастилата APEX изпълняват, смесват, татуират и лекуват точно като мастилата Eternal, предлагани извън Европа.

Перфектен цвят с Eternal Apex Tattoo Ink
Eternal е изградил репутацията си върху постоянството и качеството на цветовете във всяка партида и мастилата Apex не са изключение. С богат опит и множество тестове, те са разработили мастило за татуировки, което гарантира перфектни цветове, като същевременно отговаря на разпоредбите на REACH. В резултат на това са създадени 24 пигмента за пазара на ЕС, предоставящи на художниците пълна палитра от висококачествени първични, вторични и третични нюанси.

Стерилно и безопасно мастило за татуировки Apex
Всяка бутилка Apex Ink е стерилизирана и сертифицирана като стерилна. Придържайки се към строги мерки и разпоредби за безопасност, Eternal Ink дава приоритет на благосъстоянието и доверието на татуистите, като им предоставя мастило за татуировки, което е безопасно както за тях, така и за техните клиенти. Това е мастило, на което могат да разчитат в ежедневната си работа. Разгледайте Apex Tattoo Ink и се убедете сами!

46,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 46,50 лв.
Моля, изберете: