Xtreme Tattoo Ink - ATO LEGASPI'S Realism Color Set 15x30ml.

  • Brand: XTreme Tattoo INK
  • Cat No: XTREME-REALISM-SET-15X30

Включени цветове в комплекта:
Ion Blue, Dark Avocado, Coffee Stain, Chest Brown, Deep Brown, Antique Green, Autumn, Coal, Milk Tea, Off White, Frost Blade, Indie's Pink Flower, Light Avocado, Vivi Fire Salmon, Avocado

XTREME INK
Благодарение на огромния опит в проектирането и производството на пигменти за татуировки, Xtreme произвежда мастила с превъзходно качество, които са по-безопасни за потребителя и околната среда. Xtreme Ink е разработено в съответствие с най-новите регламенти REACH на Европейския съюз.

СЪВМЕСТИМА С REACH ФОРМУЛА
Мисията на Xtreme Ink е проста: направете всичко възможно, за да подобрите обхвата, ефективността и безопасността на индустрията за татуировки.

XTREME INK – НИЕ КАРАМЕ МАСТИЛОТО ДА ПРАВИ ПОВЕЧЕ
Мастилата за татуировки Xtreme се доставят без петна, което означава, че техният вискозитет позволява разпръскването от всяка стандартна машина за татуиране да навлезе в кожата гладко и ефективно. В резултат на това татуировките, направени с Xtreme, заздравяват много по-бързо от другите пигменти на пазара. Цветовете Xtreme Ink са проектирани да предоставят широка гама от тонални стойности, но също така са чудесни за смесване за още по-нататъшно изследване на цветовете. Освен това те са веган и не са тествани върху животни.

615,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 615,00 лв.
Please choose: