Stigma-Rotary® Force XL Wireless Tattoo Machine + Power Pack + RCA Adapter

  • Brand: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Cat No: STIGMA-FORCE

Описание:

Това е най-новата версия на Stigma® Force, включваща преден XL захват с максимален диаметър 40 mm. XL ръкохватката прави машината по-лесна за задържане за продължителни периоди от време, тъй като изисква по-малко натиск и осигурява голяма помощ на художника по отношение на натиска на иглите върху кожата.

Stigma® Force е резултат от безброй часове инженерство, разработване и тестване, една наистина забележителна писалка, която е тук, за да разтърси индустрията. Отличаващ се с най-модерна и уникална система за двойно задвижване, Force е оборудван с персонализиран безчетков двигател Faulhaber, използващ механизъм с двойна гърбица за изометрична работа и по-голяма здравина, което прави машината без поддръжка, но все пак повече от способна да осигури много часове работа непрекъснато изпълнение всеки ден.

Като безжична писалка, той идва с сменяем захранващ блок от висок клас, който разполага с вграден дисплей, бутони за управление и USB – C порт за зареждане и пропускане на работа (зареждане по време на работа). Можете да персонализирате и запазвате предварително зададени настройки на паметта, за да превключвате бързо между различни настройки за напрежение и даване/усилване. Можете също така да регулирате тези параметри независимо по всяко време, за да направите работата си по-ефективна. Батерията може да издържи до 10 часа с едно зареждане (зависи от много фактори като напрежение, конфигурация на иглата на патрона и др.).

Налични са три различни версии, 2,8 mm дължина на хода, която е идеална за работа със засенчване, 3,7 mm дължина на хода като мощен универсален инструмент и 4,5 mm дължина на хода, идеална за смело облицоване или цветно опаковане. Както всички наши писалки, Force може да се използва с патрони от всички основни марки благодарение на сменяемите приемници на патрони.

С новата функция „цифрово даване и усилване“, моторът по подразбиране работи в постоянен режим, което означава, че скоростта на шиене не се влияе от съпротивлението на кожата. Активирането на даде ще позволи на машината да реагира на съпротивлението на кожата и да стане по-мека. Избирайки между 3 нива на даване, можете да регулирате чувствителността и мекотата. Активирането на усилване от друга страна ще позволи на машината да работи, без да намалява скоростта на шева, но ще реагира на съпротивлението на кожата и ще стане по-ударна и по-бърза в трудни зони, за да осигури оптимални резултати.

С „управление на движение“ можете просто да регулирате напрежението много бързо, само като завъртите устройството. За да го активирате, натиснете и задръжте бутона за захранване, докато двигателят работи, след което напрежението се настройва въз основа на позиционирането, когато предната част (иглата) сочи нагоре, напрежението е в своя пик, 11 V, а когато предната част сочи надолу напрежението стига до 4 V. Разбира се, можете да го зададете някъде между тях, просто като спрете въртенето там, където ви е удобно. Същото важи и за артистите с лява или дясна ръка.

Захранващият пакет е с активиран Bluetooth, което ви позволява да сдвоите машината си директно с крачния превключвател Pilot или нашето мобилно приложение за iOS и Android (повече информация скоро), за да отключите още повече функции.

Ергономичният дизайн го прави една от най-удобните писалки. Вибрациите и шумът са минимални, докато формата на машината ви позволява да я държите и работите с нея в продължение на много часове.

Налична е и традиционна версия на Force, която включва само RCA щепсел за използване със стандартни кабели и захранване. Винаги можете да надстроите по-късно, като закупите Power Pack отделно. (RCA щепселът е включен в безжичната версия.)

Force, както и всички други машини Stigma®, са проектирани и сглобени в Европа, като се гарантира, че се използват само най-добрите части и първокласен контрол на качеството.

Основни функции


Безжичен или кабелен (USB-C / RCA)
Персонализиран безчетков двигател Faulhaber
Система за задвижване с двойна гърбица
Минимални вибрации и нисък шум
Ергономичен, стабилизиращ дизайн
Преден утежнен XL захват
Подпомага художника при натиска на иглите върху кожата
Защитена RCA връзка (RCA щепсел)
Налични три версии
Шейдър с дължина на хода 2,8 мм
Allrounder 3,7 mm дължина на хода
Лайнер с дължина на хода 4,5 мм
Приема всички основни марки касети
Макс. Диаметър: 32,4 мм
Макс. Диаметър (захват): 40 мм
Дължина: 128 mm с Power Pack
Дължина: 89,5 мм с RCA щепсел
Тегло: 227 грама с Power Pack
Тегло: 166 грама с RCA щепсел
Цветове: черно, червено и армейско зелено

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Stigma Rotary Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право нa сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Крит, Гърция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.stigma-rotary.com/support/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
2 108,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 2 108,00 лв.
Please choose: