Ink Machines - Powerpack For Cobra

  • Brand: Inkmachines
  • Cat No: COBRA-POWERPACK

Интегрирано захранване:
Cobra Powerpack е самостоятелно захранване с алуминиев корпус, който се интегрира в корпуса на машината на машината Cobra, допълнен с бутони и светлини за състояние, за да работи със или без главното устройство TPS. Може да се използва директно както е или да се свърже с новия X2 крачен превключвател и/или нашето приложение за смартфон. Няколко единици могат да бъдат сдвоени, за да образуват система, която ви подхожда. За да изберете Powerpack/машина, която искате да използвате (ако използвате повече от една машина), просто я вземете и вграденият акселерометър ще активира само тази машина. Всяка промяна, която направите, незабавно ще бъде съхранена във всяко устройство и извикана, когато бъде взета отново. Новите продукти X2 могат лесно да се сдвояват един към друг с бутоните на устройствата или чрез приложението за оптимален преглед и контрол на системата.

Bluetooth радио:
Най-новата BLE технология за ниска консумация на енергия, по-дълъг обхват и по-надеждна връзка.

Зареждане:
Powerpacks могат да се зареждат с USB-C от компютър или от TPS и TPS гнездото за зарядно устройство и неговите USB портове.

Led ореол:
Многоцветна светодиодна светлина за лесно идентифициране на единици. Цветът може да се промени с приложението.

Капацитет:
Водещ в индустрията капацитет с 2760mAh литиеви батерии за справяне с дълги сесии без смяна на захранващия блок. Приблизително 5-8 часа ефективно татуиране и презареждане за около 90 минути.

Магнитен контакт:
Powerpack и машината Cobra имат магнитни съединители за превъзходна електрическа връзка.

Режим на усилване:
Активно контролира напрежението, за да поддържа същата скорост при различни натоварвания и значително увеличава мощността на машината. (Може да се активира само чрез приложението или TPS-500 X2).

Капацитет: Приблизително 5-8 часа ефективно татуиране

Живот на батерията: Приблизително 500 пълни цикъла на зареждане

Powerpack Зареждане: Приблизително 90 минути

Тегло: 79 грама

Размер: 35х61 мм

Работна температура: 10-35 ̊C

Този Powerpack е съвместим само с машината за татуировки InkMachines Cobra.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Inkmachines, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Швеция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.inkmachines.com/service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
810,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 810,00 лв.
Please choose: