IntenZe Tattoo Ink - GEN-Z Mario's Light Blue 30ml.

  • Brand: IntenZe Tattoo Ink USA
  • Cat No: INT-ZEN-Z-MARIOS-LIGHT-BLUE

Друг цвят мастило за татуировки с безкраен обхват на употреба. От небето до водите, от перлите до очите, това е истинският цвят на невинността и мастилото за татуировки, което трябва да купите. Действа като никое друго синьо на пазара за консумативи за татуировки и заздравява в гладък сатенен вид. Добавете това мастило за татуировки към колекцията си днес!


Линията GEN-Z е новата линия мастила на Intenze, съвместима с REACH. Произвежда се със същия строг контрол на качеството, както преди, сега отговаря на нови още по-строги разпоредби.

Тъй като артистите заслужават най-доброто - ако го поставяте в кожата на клиентите си, ние първо го поставяме в нашата. Безопасност, качество и простота. Така създаваме нашите пигменти и нашата формула за успех.

Ние се отнасяме много сериозно към безопасността на клиентите. Това ни накара да станем първият производител на мастило за татуировки, който самостоятелно стерилизира нашите мастила. Мастилото Intenze Tattoo се произвежда в завод по ISO 9001: 2015 и ISO 22716. Осигуряване на най-безопасния пигмент за татуиране в индустрията.

Произведено в САЩ. Всички мастила Intenze са 100% вегански и без жестокост към животни.

75,00 лв. 47,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 47,00 лв.
Please choose: