MICROBEAU - FLUX S WIRELESS PMU Machine - Stealth

  • Brand: FK Irons - Spektra Rotary
  • Cat No: FK-IRONS-FLUX-S

Microbeau Flux S™ разширява границите на технологиите, за да пусне на пазара една от първите и най-модерни безжични машини за перманентен грим. Машината се захранва от сменяема батерия PowerBolt, която позволява до 12 часа работа само с едно зареждане (обикновен USB-C кабел).

Модерният, лек и ергономичен дизайн съчетава най-новите технологии с иновации и е с активиран Bluetooth. Когато се сдвои с приложението Darklab, е възможно да промените напрежението чрез глас, да получите достъп до времето за татуиране и да получите актуализации на фърмуера.

Оптимизиран за нуждите на артистите на PMU, той може лесно да се покрие, за да се избегне кръстосано замърсяване и е съвместим с почти всички (PMU) налични игли с патрони.

Характеристика:

Без кабел, без захранване
Много лесна настройка
Сменяйте страните без усилие, докато работите
Лек благодарение на безчетковия мотор: 6 унции. (170 грама)
Динамично управление на мощността: Постоянна мощност за по-прецизна работа
3 мм ход; оптимизиран за PMU
Балансирано тегло
Удобен за потребителя, цветно кодиран дисплей за напрежение
Намалете и увеличете напрежението с половин стъпки
Напрежение от 5 – 12 волта
Разглобяема батерия (батерия PowerBolt)
Живот на батерията: До 12 часа. Пълно зареждане за по-малко от 2 часа със стандартен USB-C кабел. (Забележка: По-дългите захранващи кабели и по-слабите източници на захранване ще доведат до това, че устройството ще отнеме много време за зареждане или изобщо няма да се зареди.)
Активиран Bluetooth: Сдвояване с приложението Darklab
Приложение Darklab: Променете напрежението чрез глас, достъп до времето за татуиране и получаване на актуализации на фърмуера
Съвместима с картридж игли
Произведено в САЩ

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на FK Irons, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати и новооткрития техен сервиз в Нидерландия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и при необходимост приложете снимки или видео.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.fkirons.com/pages/request-repair#closevideo

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
2 488,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 2 488,00 лв.
Please choose: