Stigma-Rotary® Force Wireless Tattoo Machine + Power Pack + RCA Adapter

  • Brand: Stigma Rotary Tattoo Machines
  • Cat No: STIGMA-FORCE

Stigma-Rotary® Force е съвместим с всички традиционни USB-A към USB-C кабели. Моля, имайте предвид, че USB кабелът за зареждане не е включен в тази покупка.

Основни функции:

Цвят: Черен
Дължина на хода: 2,8, 3,7 или 4,5 мм
Безжичен или кабелен (USB-C/RCA)
Персонализиран безчетков двигател Faulhaber с двойни валове
Система за задвижване с двойна гърбица
Бързо сменяем Power Pack
Защитена RCA щепселна връзка
Ергономичен, стабилизиращ дизайн
Минимални вибрации и нисък шум
Приема всички основни марки касети
Диаметър: 32,4 мм
Дължина (с Power Pack): 128 мм
Дължина (без Power Pack): 89,5 мм
Тегло (с Power Pack): 178 g
Тегло (без Power Pack): 125 g
Проектиран и сглобен в Европа

Ключови характеристики на Power Pack:

Бързо заменяеми
Вграден дисплей и контроли
USB-C порт за зареждане и преминаване през работа
Ключ за включване/изключване
Регулируемо напрежение
Предварителни настройки на напрежението
Контрол на движенията
Дигитално даване и тласък
С активиран Bluetooth - съвместим с Pilot Wireless Foot Switch и мобилно приложение
Дължина: 38,5 мм
Тегло: 53 гр

Резултатът от безброй часове инженерство, разработване и тестване, Stigma-Rotary® Force е забележителна безжична машина за татуиране в стил писалка, която разполага с най-съвременна и уникална система с двойно задвижване. Stigma® Force използва персонализиран, произведен в Германия безчетков двигател Faulhaber с двойни валове, за да избутва иглите на патрона с прецизност и мощност, създавайки превъзходна „сила“ по време на татуиране.

Безжичната писалка Force на Stigma-Rotary® също използва механизъм с двойна гърбица за изометрична работа и по-голяма здравина, осигурявайки много часове непрекъсната работа през всеки ден, като същевременно не изисква поддръжка.

Захранването на тази безжична писалка е сменяем Power Pack от висок клас, който разполага с вграден дисплей и контроли, както и USB-C порт за зареждане и преминаване през работа. Чрез Power Pack можете да персонализирате и регулирате параметри, като напрежение, контрол на движението и новата цифрова функция за усилване и усилване, която ви позволява да настроите вашата машина да удря по-меко или по-силно в 3 различни нива. Можете също така да намерите предварително зададени настройки на напрежението, които бързо и лесно се превключват между тях. От едно зареждане можете да очаквате около 6 часа работа и до 10, в зависимост от вида на касетата и използваното напрежение.

С новата цифрова функция за даване и усилване, моторът на Stigma-Rotary® Force работи в постоянен режим по подразбиране, което означава, че скоростта на шева не се влияе от съпротивлението на кожата. Активирането на даде ще позволи на ротационната машина да реагира на съпротивлението на кожата и да стане по-мека. Избирайки между 3 нива на даване, татуистите могат да регулират чувствителността и мекотата по свой вкус. От друга страна, активирането на усилване ще позволи на Stigma® Force да работи, без да намалява скоростта на шева, но ще реагира на съпротивлението на кожата и ще стане по-бързо и по-ударно в трудни зони, за да осигури оптимални резултати.

Благодарение на функцията за управление на движението можете бързо и лесно да регулирате напрежението на Stigma-Rotary® Force, като просто завъртите машината. За да активирате управлението на движението, задръжте натиснат бутона за захранване, докато двигателят работи, след което задайте напрежението, като преместите машината. Когато предната част (иглите) на машината сочи нагоре, напрежението е на върха си, което е 11 волта. Когато предната част сочи надолу, напрежението пада до 4 волта. Можете да го зададете навсякъде между тях, като спрете въртенето, където смятате, че е подходящо за вас и напрежението ще се покаже на Power Pack, за да ви даде точно отчитане по време на настройката.

Stigma-Rotary® Force Power Pack е активиран с Bluetooth и ви позволява да сдвоите безжичното въртящо се устройство с крачния превключвател Pilot на Stigma® или неговото мобилно приложение, за да отключите още повече функции.

Налична е и версия на Stigma-Rotary® Force, която не включва Power Pack, но идва с RCA щепсел (също включен в пълния безжичен пакет), който ви позволява да използвате Force със стандартен RCA кабел и захранване доставка. Можете да надстроите по-късно, като закупите Power Pack (продава се отделно).

Благодарение на своя ергономичен дизайн, безжичната Stigma® Force е една от най-удобните машини за татуиране и е лесна за увиване и покриване за хигиенни цели. Безжичната писалка Force предлага минимални вибрации и шум и има дизайн срещу преобръщане, което гарантира, че няма просто да се изтърколи от вашата работна станция!

Stigma-Rotary® Force е съвместим с картрдж игли от всички основни марки, благодарение на взаимозаменяемите приемници.

Налични са три версии на Stigma-Rotary® Force, включващи една от трите дължини на хода: 2,8, 3,7 или 4,5 mm. Дължината на хода от 2,8 mm е идеална за засенчване, версията от 3,7 mm е мощен универсален двигател за ежедневието, а вариантът от 4,5 mm е идеален за подплата и цветно опаковане. Моля, използвайте падащото меню, за да изберете желания модел.

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Stigma Rotary Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право нa сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Крит, Гърция. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://www.stigma-rotary.com/support/

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
2 108,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 2 108,00 лв.
Please choose: