Earth Set by Dynamic Platinum - 5 x 30ml.

  • Марка: Viking By Dynamic Tattoo Ink
  • Кат. номер: DYNAMIC-EARTH-SET-5x30
 
Dynamic Platinum Tattoo Ink Fire Set 5x30ml.
- Atomic Green, Forest Green, Emerald Green, Dark Green and Brown.

Съвместим с REACH за използване в цяла Европа и извън нея. Всички мастила за татуировки Dynamic Platinum Color отговарят или надвишават всички разпоредби, определени от REACH

Веган и никога не са тествани върху животни: Продуктите на Dynamic Color не съдържат никакви животински продукти и никога не се тестват върху животни. Нашите мастила за татуировки са безопасни за кожата, по-добри за околната среда и в крайна сметка са предпочитани за цялостното ви здраве.

Предварително диспергирани мастила с професионално качество: Цветовата гама Dynamic Platinum Tattoo осигурява висококачествено мастило за татуировки с най-впечатляващото съдържание на пигмент в бизнеса. Известни с плавната си скорост на потока, нашите мастила се справят с предизвикателството на всяко произведение – от прецизна детайлна работа до очертаване или засенчване.

Автентични и хигиенични: Наясно сме с големия обем фалшиви продукти на пазара, поради което всички Dynamic Platinum татуировъчни мастила пристигат в кристално чисти PET бутилки с холографски етикет, украсен с покритие против фалшифициране на логото на Dynamic Color. Дори нашите топлинни уплътнения, които осигуряват вашия стерилизиран продукт, притежават печата за одобрение Dynamic Color.

Надеждно лечение: Кажете сбогом на упоритите лечебни процеси или недоволните клиенти. Dynamic Platinum Tattoo Ink за татуировки се нанасят гладко и заздравяват жизнено за забележимо ярки резултати, които могат да издържат изпитанието на времето.

Удебелени, ярки, дълготрайни цветове: Всеки художник заслужава висококачествено мастило за татуировки. Предлагани в разширена гама от 34 цвята, нашите високопигментни мастила могат да се смесват, за да създадете ваши собствени персонализирани смеси. С Dynamic Platinum Tattoo Ink върху вашата игла, единственото ограничение е вашето собствено въображение.

Основни характеристики:

Съответства на разпоредбите на REACH
Подходящо за вегани и без жестокост
Висококачествени предварително диспергирани мастила
Формулиран за плавен дебит
Изключителна концентрация на пигменти
Ефективно приложение и лечение
Живи, дълготрайни резултати
Опаковка против фалшифициране

165,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете: