Dynamic Tattoo Ink Ganga Black - 240ml.

  • Марка: Viking By Dynamic Tattoo Ink
  • Кат. номер: DYNAMIC-GANGA-240

Горди сме да ви представим нашето първо съвместно мастило с художник. Този труд на любов се създава 2 години. Dynamic Colour, заедно със световноизвестния татуист, предприемач и изящен художник Хоакин Ганга, за да ви предостави GANGA x DYNAMIC BLACK. Неговият стил надхвърля границите, тъй като той пренася работата си по света от Испания до САЩ.

Ганга е добре известна в международен план с татуирането на знаменитости като Дрейк, Леброн Джеймс, Пост Малоун и Одел Бекъм младши, за да назовем само няколко. Като потребител с дълга кариера на Dynamic, имаше смисъл Ганга да очаква от нас партньори в най-новото му начинание. GANGA x DYNAMIC BLACK е специално формулирано черно, което става гладко и заздравява ясно и тъмно. Тъй като Испания е толкова близка и скъпа на Ganga, за него беше най-важно този продукт да бъде напълно съвместим с REACH за употреба в цяла Европа и извън нея, като същевременно има качеството и последователността на нашата оригинална формула.

Перфектен за всички видове черни и сиви работи, плавните градиенти на засенчване, получени, когато това черно се използва като измиване, са специално пригодени за стила на хиперреализъм на Ганга. Можете да разгледате повече от работата на Ганга в IG @gangatattoo

110,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 110,00 лв.
Моля, изберете: