Dermalize Stencil Glue - 250ml.

  • Марка: Dermalize Pro Protective Film
  • Кат. номер: DERMALIZE-GLUE-STENCIL-250

Dermalize Stencil Glue е висококачествено решение за шаблони, което ще ви позволи да пренесете своя шаблон по дефиниран и дълготраен начин с чисти линии.

Произведено в Италия, Dermalize Stencil Glue е мек гел, съдържащ растителни екстракти, който е подходящ за вегани и също така е антибактериален.

Glue се роди от сътрудничеството с най-добрите художници в световната татуировъчна сцена. Стенсилът е първият професионален препарат за нанасяне на шаблони с антибактериална функция. Лепилото, благодарение на своята полигонална мрежеста молекулярна структура, позволява да се пренесе шаблонът по дефиниран и траен начин, като по този начин се гарантира изключителна прецизност в позиционирането на шаблона и се избягва всякакъв вид дрибъл, дори след много преминавания. Най-голямата новина обаче е фокусът му върху хигиената. Благодарение на антибактериалното си действие, Glue дезинфекцира и незабавно отстранява всеки патоген от кожата, още от момента на поставяне на шаблона. Татуирането става още по-безопасно с него.

Blue е идеалният продукт за всеки професионалист, който поставя собствената си безопасност и безопасността на своите клиенти на първо място, съществена необходимост, без да се лишава от качество.

Обем: 250 мл
Произведено в Италия

52,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 52,00 лв.
Моля, изберете: