Critical-XR Power Supply

  • Марка: Critical Tattoo Supplies
  • Кат. номер: CRITICAL-XR

Захранването Critical-XR има цветен TFT дисплей с избираема цветова схема. Дисплеят е голям и много лесен за четене. Волт, ампер, херц, работен цикъл (%) и дисплей за стабилизиране (STL). Той също така показва текущите дата и час.

Critical XR съдържа осцилоскоп и предлага визуална възможност за настройка на машината за татуиране. Сензорният потребителски интерфейс е прецизно настроен. Стартовият старт и непрекъснатият режим могат да бъдат индивидуално присвоени на предварително зададените или изходните бутони. XR има връзка към машината. Предварително зададеното напрежение може да се съхрани за 2, 4 или 6 машини. Паметта запазва настройките дори след като променливотоковият адаптер е изключен. Бутонът за отмяна на педала позволява машините да се управляват без крачен превключвател. Корпусът е изработен от алуминиева заготовка CNC. Държачът е много гъвкав.
Оригинални Amphenol 1/4” жакове за по-добро захранване и дълъг живот
Универсален вход 90-240 vac (AC напрежение) 50/60 Hz (Hertz)
Съвместим със стандартни 1/4" скоби и конектори за крачен педал
прецизно регулирана зададена стойност на напрежението от 0-18vdc (DC напрежение)
интегрирана защита от пренапрежение
Регулирането на стойността на волта е 0,1.
4 ампера пиков ток, 2 ампера непрекъснат
Таймер за сесии въз основа на настройката на почасова ставка: режим на сесия, режим на изпълнение, хибриден режим (автоматично в зависимост от въвеждането на потребителя)

 

Моля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Critical Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Съединените Американски Щати. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://criticaltattoo.com/pages/repair-request

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
819,00 лв. 719,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 719,00 лв.
Моля, изберете: