Cheyenne Sol Nova Pen

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-SOL-NOVA-PEN

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН - ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ

Основният инструмент, който всеки татуист използва, трябва да отразява неговите стандарти за качество. Дългогодишната ни развойна работа ни накара да създадем SOL Nova, за да предоставим на вас, художника, машина, която предлага повече свобода да изразите вашите умения и вашата артистична фантазия.

Изживейте своята философия: БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – БЪДЕТЕ АРТИСТ!

МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С ВСИЧКИ ПРЕДПАЗНИ ПАТРОНИ CHEYENNE - ЗА БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

За да реализирате всички стилове на татуиране на най-високо ниво, вие комбинирате своя SOL Nova с нашите оригинални БЕЗОПАСНИ и ЗАНАЯТЧЕСКИ КАРТРИДЖИ. Доказаната, неусложнена модулна система – Произведена в Германия от CHEYENNE ви дава възможност бързо да превключвате между 56 конфигурации на иглата – наистина лесно: завинтете и свалете, тръгвате!

ОЩЕ ПО-МАЛКО ВИБРАЦИИ ЗА НАЙ-МАЛКА ПРЕЦИЗНОСТ

SOL Nova е много по-тих и вибрира по-малко от конвенционалните устройства за татуиране. Но все още има висока сила на пробиване и честота.

ТИНКАТА РАЗЛИКА – БЕЗКРАЙНО ИЗПЪЧВАНЕ НА ИГЛАТА

Чрез завъртане на ръкохватката можете безкрайно да задавате и променяте оптималната си изпъкналост на иглата. Правилната настройка на иглата трябва да се вземе предвид в зависимост от приложението и типа кожа, за да се постигнат перфектни резултати.

360° КРЕАТИВНА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ

Като взехме предвид всички различни изисквания, ние разработихме машина за татуиране, която предлага на татуистите творческа, почти неограничена свобода. Балансираната, подобна на писалка форма ви дава усещането за рисуване, когато използвате всеки стил. По този начин можете да използвате SOL Nova, за да реализирате всичко - от фини линии до нежни сенки и дори запълвания.

Няма ограничения за вашите способности!

ПОВЪРХНОСТИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ МНОГО

Перфектният инструмент за татуисти трябва да прави повече от просто да изглежда добре. Ето защо ние направихме SOL Nova от висококачествени, здрави и лесни за поддръжка материали. SOL Nova се състои външно от анодиран алуминий. Това прави цялата повърхност твърда и особено устойчива на надраскване. В същото време повърхността е хигиенична и освен това изглежда изключително добре.

1 525,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 525,00 лв.
Моля, изберете: