Cheyenne Sol Luna Tattoo Machine

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-SOL-LUNA-BODY

С технологията на Cheyenne вече е възможно да управлявате двигателя с различни алгоритми, изключително ниски вибрации и намалено генериране на топлина, съчетано с мощен двигател - Открийте Cheyenne SOL Luna. Революционна машина за татуиране, която осигурява изключително чист модел на шева и намалява болката по време на употреба.

РЕВОЛЮЦИОННИЯТ ПЪЛНИТЕЛ И ШЕЙДЪР

Cheyenne SOL Terra поставя нов стандарт за ъглови машини за татуиране: Отсега нататък можете да очаквате безпогрешно работно изживяване с възможността да избирате между два различни алгоритъма на двигателя.

Тази нова революционна технология предлага две различни настройки: Responsive Mode и Steady Mode. Електрониката на мотора се настройва различно, когато я смените. Изпитайте две напълно различни чувства. Някои художници описват Responsive Mode като „Като традиционна намотка“. Други описват Steady Mode като „най-добрата машина за лайнери досега“.
SOL Luna ви позволява да управлявате мотора с различни алгоритми, но винаги остава мощен и нежен към кожата. Това води до изключително чист модел на шева, намалено усещане за болка по време на употреба и ускорен процес на заздравяване.

Ходът от 2,5 mm прави SOL Luna най-доброто устройство за татуиране за плавни преходи и нюанси в цветен реализъм и черно и сиво. Машината за татуиране Cheyenne работи от 25 херца в нискочестотния диапазон и може да се повиши до 150 херца. Със SOL Luna винаги можете да сте сигурни за работа без шум и ниски вибрации.
Нашият сложен процес на анодиране позволява лесно и безопасно почистване на машината за татуиране за хигиенична работа. Разбира се, класическите дръжки Cheyenne, както и нашите иглени модули Safety and Craft са най-добрите спътници, за да използвате вашия SOL Luna при оптимални условия. Всички захранвания на Cheyenne от 2,5 ампера също са съвместими със SOL Luna за надеждно управление на машината.

Cheyenne SOL Luna.
Добре дошли в ново измерение на татуировката - Произведено в Берлин.

- Изключително тиха работа и минимизирани вибрации със същия удар благодарение на най-новата BLDC моторна технология
- Надежден, дълготраен двигател
- 2 режима на работа: стабилен режим (постоянен удар) и отзивчив режим (реагиращ удар)
- Широка честотна лента от революционно ниските 25 Hz до 150 Hz
- Ход от 2,5 мм
- Перфектен за засенчване и запълване
- Може да се персонализира с 3 дръжки с различни размери (S: 21,0 mm, M: 25,4 mm, L: 33,0 mm)
- Регулируем удължител на иглата (0 - 4,0 mm)
- Свързване чрез подвижна жак връзка осигурява максимална свобода на движение, иновативна жак клетка гарантира оптимална защита на щепселната връзка
- Произведено в Германия
- Медицински стандарт

Номинално напрежение: 5 до 12,6 V DC
Консумирана мощност: 3W
Работна честота:  25 -150 Hz
Дължина на хода:  2.5 мм
Връзка: 3,5 мм жак
Задвижване: безчетков DC мотор
Размери:  Ø 36mm, 94.2mm x 57.5mm
Тегло:  87g без накрайника
Режим на работа:  Непрекъсната работаМоля, първо се запознайте с гаранционните условия!

Продуктова гаранция

Предлаганите продукти на Cheyenne Tattoo, разполагат с гаранция, съгласно търговските политики на производителя. „Хибискус Тату” ООД като официален дистрибутор няма право на сервизно обслужване!

Сервизно обслужване

Сервизното обслужване се извършва единствено и само в техен оторизиран сервиз, намиращ се в Германия. Изпратеният за сервизно обслужване продукт може да бъде: ремонтиран или заменен по тяхна преценка.

Какво трябва да направите?

  1.    Уверете се, че продуктът отговаря на условията за гаранционно обслужване и не е с изтекъл гаранционен срок. Разполагате с гаранционна карта и документ за покупка.
  2.    Попълнете “Формуляря за поправка“. Опишете детайлно проблема и попълнете цялата необходима информация.

Следвайте инструкциите от линка отдолу:

https://cheyennetattoo.com/en/cheyenne-service/repair-service

  1.    Опаковайте продукта подходящо за транспортиране, по възможност в оригиналната му опаковка. Изпратете го според получените инструкции след регистрацията на рекламацията.
1 054,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 054,00 лв.
Моля, изберете: