Cheyenne Prep & Care Bundle

  • Марка: Cheyenne Professional Tattoo Equipment
  • Кат. номер: CHEYENNE-CARE-BUNDLE

Пет продукта, които помагат на кожата да покаже вашето изкуство особено впечатляващо и здравословно от самото начало:
Prep Stencil Fluid не само помага за пренасянето на шаблона върху кожата, но и подпомага процеса на оздравяване, като има антибактериален и противовъзпалителен ефект – още преди първото докосване на иглата.
Ние подобрихме добрия стар вазелин и в Prep Lube разработихме един вид „вазелин за татуировки“, който съвсем естествено позволява на иглите и ръкавиците за татуиране да се плъзгат, като същевременно се бори с бактериите, възпаленията и раздразненията благодарение на своите съставки.
Като трети продукт, ние въвеждаме Prep Cleanser в движение: това е нашата мека пяна за почистване на татуировки, която почиства кожата, премахва мазнините и успокоява. И на този етап формулата също помага да се подготви кожата и да се избегне възпалението.
След самото татуиране ние предоставяме два продукта, които помагат на клиентите да се грижат за кожата си у дома. Нашето чудодейно масло е напълно ново допълнение към рутинната грижа за кожата. Помага преди всяка почивка и след всяка татуировка и незабавно облекчава болката и сърбежа – няколко стъпки напред от това, което вече знаете. Miracle Oil е много подходящ и за първите дни у дома след направената татуировка. Тогава нашият Tattoo Anchor е последната стъпка в последващата грижа за татуировката, докато кожата не заздравее. Бихме ви препоръчали да продавате този крем за татуиране на вашите клиенти в студиото, за да имат всичко наведнъж и да се чувстват добре обгрижвани.

166,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 166,00 лв.
Моля, изберете: